We introduceren met enthousiasme onze nieuwe notificatiefunctie. Deze functie stuurt directe meldingen naar uw productie-omgeving. Bij Boltrics streven we voortdurend naar de best mogelijke ervaring voor onze klanten. En deze nieuwe functie is daar een direct resultaat van. Ontwikkeld om onze communicatie met u te verbeteren. Deze notificatie is met name nuttig tijdens cruciale momenten zoals updates en de oplevering van testomgevingen.

Wat is de notificatiefunctie?

Met deze nieuwe functie ontvangt u automatisch meldingen in uw omgeving (PROD) bij belangrijke gebeurtenissen, waaronder:

Update in de testomgeving: Zodra er een testupdate klaarstaat, ontvangt elke gebruiker in de productieomgeving een melding. Dit stelt u in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de testomgeving.

Aankomende productie-update: U ontvangt meldingen over aanstaande productie-updates. Hierdoor kunt u zich voorbereiden op eventuele veranderingen of aanpassingen die van invloed kunnen zijn op uw operationele processen.

Uitgevoerde Productie-Update: Zodra een productie-update is voltooid, wordt u op de hoogte gebracht. Dit stelt u in staat om snel te reageren op eventuele nieuwe functies of oplossingen die zijn geïmplementeerd.

Toekomstige uitbreidingen

Deze functionaliteit zal in de toekomst verder worden uitgebreid om belangrijke mededelingen te communiceren. Dit kan variëren van systeemwijzigingen tot aankondigingen over nieuwe functies of beleidsupdates.

Hoe ziet de melding eruit?

U ontvangt de notificaties op twee verschillende manieren, zoals te zien in onderstaande afbeelding. Het is belangrijk om te vermelden dat elke gebruiker deze meldingen ontvangt en zelf de mogelijkheid heeft om de melding weg te klikken. Dit kan eenvoudig door op ‘Don’t show again’ te klikken.

We hopen dat deze nieuwe notificatiefunctie bijdraagt aan een nog betere samenwerking en communicatie tussen Boltrics en u, onze gewaardeerde klanten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.