Met veel enthousiasme stellen wij onze nieuwe Support Manager aan u voor: Chafik Khairi. Als Support Manager is Chafik het eerste aanspreekpunt voor klachten en escalaties. Ook is hij een betrokken partner die met u samenwerkt om snel een oplossing te vinden.

Chafik is als een meesterknecht in een wielerploeg. Hij is de voornaamste knecht van u, de kopman. Zijn doel is om u zo goed mogelijk bij te staan en te helpen, zodat u zorgeloos de logistieke etappe kunt vervolgen.

Eind 2022 kwam Chafik in contact met Boltrics en was direct onder de indruk van onze visie en aanpak. Chafik heeft als supportmedewerker gewerkt bij gerenommeerde bedrijven als Planon Software (Senior Support Consultant) en DSD Europe (Support Manager). Zijn ervaring in support en brede IT-kennis stellen hem in staat om complexe uitdagingen snel en efficiënt aan te pakken. Met zijn kennis van supportprocessen en zijn vermogen om technische problemen op te lossen, zal Chafik ervoor zorgen dat wij altijd de hoogste kwaliteit ondersteuning bieden.

U kunt contact opnemen met Chafik via ckhairi@boltrics.nl of telefonisch via +31 (0)318 742 550. Hij staat klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden.

We kijken er enorm naar uit om samen te werken met Chafik en zijn enthousiasme, kennis en ervaring in te zetten om u de best mogelijke ondersteuning te bieden. Zijn komst is onmisbaar voor Boltrics en zal bijdragen aan ons gezamenlijke succes.