Standstill, dé nachtmerrie van elke logistiek ondernemer. En júist dan is communicatie essentieel. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom hebben we een gloednieuwe outage pagina gelanceerd, zodat u altijd op de hoogte bent.

Elke dag streven we ernaar u de best presterende oplossing te bieden. Toch kunnen er storingen optreden. Vanaf nu biedt status.boltrics.com u één toegangspunt waar u informatie kunt vinden over de getroffen applicaties, de verwachte hersteltijd en – indien bekend – de oorzaak. Ook in het geval van gepland onderhoud vindt u hier de planning en de laatste status. Van kwartaalupdates tot de update van MGT.

Een nauwkeurige, duidelijke en tijdige informatiebron

Een pagina waarmee Boltrics nog beter kan anticiperen op storingen en u altijd toegang heeft tot de meest accurate informatie in het geval van gepland onderhoud of storingen. Zo voorkomt u verrassingen.

Ontvang een alert bij storingen

Wilt u graag op de hoogte gehouden wanneer er sprake is van een storing en/of gepland onderhoud? Schrijf u dan in via de status pagina en u ontvangt via Teams en/of e-mail een notificatie.