Hoge volumes, tijdsdruk, veel verschillende soorten artikelen. De logistieke afhandeling van e-commerceorders is niet eenvoudig. In no-time moet uw orderpicker de artikelen klaar hebben staan voor verzending. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, moet u alle artikelen ten alle tijden kunnen traceren en om kunnen gaan met de meest uiteenlopende klantwensen. Om dit allemaal mogelijk te maken, rekent u op uw WMS. Maar weet u eigenlijk wel van welke functionaliteit u allemaal gebruik kunt maken?

Wat zit er allemaal in de software?

Als klant van Boltrics kunt u gebruik maken van functionaliteiten afkomstig uit de logistieke markt. Niet voor niets werkt u met de branchestandaard. Al onze klanten zorgen samen voor de uitbreiding van onze software en hebben de oplossing gemaakt tot wat deze vandaag de dag is. Ook voor e-fulfilment!

Gaat u aan de slag met e-fulfilment? En bent u benieuwd welke functionaliteiten u standaard kunt gebruiken om uw proces te ondersteunen? Ontdek het in minder dan één minuut.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de functionaliteiten in 3PL Dynamics? Of heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw e-fulfilmentproces? Mail dan naar request@boltrics.nl