ZPL labels; ze kunnen het werk van menig logistiek dienstverlener vergemakkelijken. U wilt daarom zonder problemen kunnen beginnen te werken met deze labels. Maar waar moet u beginnen? Hoe kunt u profiteren van de voordelen van ZPL labels? Simpel! Met uw WMS oplossing. In deze blog lopen we stap-voor-stap door alle velden die u nodig heeft om uw ZPL lay-outs te definiëren in uw eigen 3PL omgeving. Kortom, een introductie in ZPL Labels!

Algemene instellingen voor ZPL lay-outs

In uw Dynamics omgeving, kunt u eenvoudig labels aanmaken en aanpassen. Maar u moet wel weten wat u moet invullen en welke functies er zijn. In onderstaande video lopen we stap-voor-stap de verschillende velden langs. Zo weet u precies welke velden u nodig heeft voor uw label. Te beginnen met de ‘Algemene instellingen’.

Regels voor ZPL lay-outs

Na de algemene instellingen succesvol ingevuld te hebben, is het tijd om door te gaan naar de regels. Op een ZPL label kunt u verschillende regels toevoegen. Allemaal met een eigen soort en een eigen waarde. In onderstaande video introduceren we de velden op de regels.

In de praktijk

Heeft u alle velden langsgelopen? Dan heeft u de eerste basis om aan de slag te gaan met uw labels. Maar let op: er zijn tal van verschillende soorten labels. Allemaal met een andere lay-out, maar ook met een ander nut. Zoals u in bovenstaande video’s heeft gezien, kunt u werken met een SSCC label. Een voorbeeld van zo’n label, en de inrichting daarvan, ziet u hieronder. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het gebruik van ZPL labels? Of kunt u  een helpende hand gebruiken bij de inrichting in 3PL Dynamics? Dien dan een request in via het klantenportaal. Onze consultants helpen u graag!