We hebben geweldig nieuws! Boltrics gaat naar de Europese GCCA conferentie, gepland van 10-12 april in het bruisende Brussel. Dit evenement staat bekend als dé ontmoetingsplaats voor alle facetten van de koel- en vrieslogistiek. Bijna 200 deskundigen uit heel Europa en daarbuiten komen samen om kennis te delen en de toekomst van de koel- en vrieslogistiek vorm te geven. En onze managing director, Jan-Cornell van Ekris, zal een tech talk van 7 minuten verzorgen over de grootste uitdagingen in de koel- en vrieslogistiek.

We zijn trots om als Platina Partner van de GCCA betrokken te zijn. Bij Boltrics streven we ernaar om de processen bij koel- en vrieshuizen te verbeteren met onze nieuwste softwareontwikkelingen. Van ERP tot WMS, TMS en Forwarding; onze allesomvattende oplossing voor koel- en vrieshuizen biedt maximale flexibiliteit dankzij de modulaire opbouw. Denk aan batchregistratie, temperatuurcontrole, SSCC, EDI – met deze tools in uw arsenaal kunt u met vertrouwen de concurrentie aangaan. En het beste van alles, onze oplossing is altijd up-to-date.

We kijken ernaar uit om u op de conferentie te ontmoeten en samen de koel- en vrieslogistiek naar nieuwe hoogten te tillen!

Registreer hier