E-commerce is en blijft booming. En daarmee ook de vraag naar e-fulfilment. Want waar het aantal online geplaatste bestellingen door het dak gaat, neemt de vraag naar bedrijven die de logistieke afhandeling hiervoor verzorgen bijna evenredig toe. Dat biedt kansen voor u!

Wilt u weten hoe u de kansen in deze (nieuwe) markt kunt grijpen? En leren hoe u om kunt gaan met uitdagingen als korte levertijden, hoge druk en traceability?

Tjerk Roossien laat in slechts 45 minuten zien welke mogelijkheden 3PL Dynamics biedt voor een succesvol e-fulfilmentproces. We delen welke functionaliteiten u tot u beschikking heeft en laten een voorbeeld pickproces zien.

In dit webinar wordt u in slechts 45 minuten bekend met:

  • De basis strategieën voor een efficiënt orderpickproces
  • De stappen in het scanproces tijdens Picking & Packing
  • De backorder functionaliteit in 3PL Dynamics
  • De mogelijkheden om connecties te maken met tussenpartijen

Bekijk het webinar

  • * Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de “unsubscribe link”. Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op “Update mijn profiel” te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.