De afgelopen jaren transformeerde FOX Global Logistics van traditioneel expeditiebedrijf naar een internationaal georiënteerde logistieke dienstverlener met high-end e-fulfilment processen. Dat laatste heeft sinds de coronacrisis een vlucht genomen. Dan wil je niet geremd worden door de beperkingen van een verouderd warehouse systeem.

Wat houdt zo’n transitie in? Hoe ondersteunt hun WMS hierbij? En waar moet u opletten bij de implementatie van een nieuw WMS? Juliëtte Waard, Business & Projects Manager bij FOX Global, deelde tijdens de WMS-dag in 30 minuten in een interview met Heres Stad (hoofdredacteur Logistiek.nl) hoe zij dit aanpakken, inclusief praktische tips.

Bekijk het webinar

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de “unsubscribe link”. Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op “Update mijn profiel” te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.