Warehouse software | Boltrics

Workflows: the next step met retourlogistiek

Retouren zijn er in verschillende smaken en moeten elk op een andere manier worden afgewikkeld. Geen probleem met 3PL Dynamics. Bepaal met workflows wat er met goederen moet gebeuren, welke stappen doorlopen moeten worden en welke informatie vastgelegd moet worden.

Bereken de bewaarloon zoals u dat wilt

Meet aan het einde van de dag de stand per bezette locatie – onafhankelijk van de hoeveelheid dragers op de locatie. Bovendien kunt u verschillende prijzen hanteren voor elke locatie grootte. Op die manier kunt u per week of per dag een verkoopfactuur aanmaken gebaseerd op de bezette locaties van een specifieke klant.

Koppel met uw meet- en weegmachines

Verrijk uw stamdata en registreer het gewicht van artikelen direct in 3PL Dynamics dankzij de koppeling met meet-/weegmachines. Zo kunt u een betere inschatting maken van het aantal verzenddragers én minder lucht vervoeren.

EDI: Communiceer 24/7 met klanten

Specificaties ontvangen in een vooraanmelding of terugmelden aan de klant? Met een EDI-koppeling wisselt u eenvoudig informatie uit met uw opdrachtgever en toeleveranciers, en zijn serienummers de gehele logistieke route te volgen.

Misschien ook interessant voor u

Maak uw werk gemakkelijker met 3PL Dynamics

Aïe ! Nous n’avons pas retrouvé votre formulaire.