In de logistiek is elke minuut cruciaal. Als logistiek dienstverlener moet u uw tijd effectief besteden. Het inwerken van nieuw personeel is tijdrovend. Ook is het voor uw team lastig om bij te blijven met de laatste updates en functies. Bij Boltrics begrijpen we dit. Daarom hebben we enkele jaren geleden de Boltrics Academy opgericht. Een platform met een breed scala aan e-learnings, Q&A-sessies en klassikale trainingen voor onze key-users en partners. Ons doel? Het versterken van de expertise van onze community en het faciliteren van een soepele overgang naar nieuwe functionaliteiten binnen ons WMS, TMS en FMS. Maar, onze Nederlandse key-users liepen tegen een probleem aan.

Taalbarrières overbruggen

Onze e-learnings worden in het Engels gemaakt en hebben een Engelse voice-over. Hierdoor kunnen onze partners en hun klanten ook profiteren van onze Academy. We ontvangen echter regelmatig feedback van onze Nederlandse key-users dat de Engelse taal een struikelblok vormt in het leerproces. Niet tijdefficiënt dus. Daar wilden we wat aan doen!

We begrijpen dat taalbarrières een uitdaging kunnen vormen. Vooral wanneer Engels niet de moedertaal is van onze gebruikers. Daarom hebben we goed nieuws: we hebben Nederlandse ondertiteling toegevoegd aan ons Keyuser Trainingplan! Vanaf nu kunnen key-users met slechts één klik Nederlandse ondertitels inschakelen. Hierdoor wordt de inhoud toegankelijker, zonder de voortgang van projecten te hinderen. De ondertiteling loopt synchroon met de voice-over en verschijnt onderaan het scherm in een blauwe balk.

Hoe kan ik de ondertiteling inschakelen?

Zodra u een e-learning heeft gestart, ziet u onderstaand scherm:

Rechtsonderin ziet u dat er een icoon is gemarkeerd in de videospeler. Dit is de ondertitelingsicoon.

Klik op deze icoon om de Nederlandse ondertiteling in te schakelen. De ondertiteling verschijnt nu onderaan het scherm. U kunt de ondertiteling op elk gewenst moment aan- of uitzetten met dezelfde knop.

Bekijk onderstaande video voor een visuele instructie.

Samen verbeteren we het leerproces

Bij Boltrics Academy zetten we ons in voor continue verbetering en innovatie in het leerproces. De introductie van Nederlandse ondertiteling is slechts een voorbeeld van hoe we luisteren naar onze gebruikers en streven naar een inclusieve en effectieve leeromgeving. We kijken uit naar uw feedback en de impact die deze verandering zal hebben op uw leerervaring.

Uitbreiding van de Boltrics Academy

De Boltrics Academy wordt voortdurend aangevuld met nieuwe e-learnings. Dit najaar lanceren we nieuwe e-learnings over de nieuwste TMS-functionaliteiten. Daarnaast staan FMS e-learnings en een e-learning gericht op ingebruikname van de nieuwste functionaliteit en werking van DataHub 2 op het programma. Wilt u uw kennis verbreden met Boltrics Academy? Registreer u vandaag nog en krijg toegang tot een uitgebreid aanbod van bijna 60 e-learnings.