De logistieke sector staat voor complexe uitdagingen die niet gemakkelijk te overwinnen zijn. Van een chauffeurstekort tot voortdurend veranderende wet- en regelgeving die aanpassingen in de bedrijfsvoering vereisen. De druk om kosten te reduceren en tijd te besparen is groter dan ooit. Het is duidelijk dat u efficiëntie moet omarmen om succesvol te blijven.

Donderdag 4 juli om 10:00 uur

In dit webinar demonstreert Jan-Cornell van Ekris het transportproces met onze TMS-software van order tot facturatie, inclusief de nieuwste functionaliteiten. In 45 minuten laat hij zien hoe onze software helpt om deze uitdagingen aan te pakken door de nieuwste technologieën te integreren in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Met onze TMS-software kunt u niet alleen profiteren van verbeterde visibility en integraties, maar ook van een gestroomlijnd proces van order tot facturatie. Dit stelt uw bedrijf in staat om efficiënter te werken, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

Webinar hosts:

Jan-Cornell van Ekris – Managing Director

Rico van Leeuwen – Marketeer

Schrijf u hier in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*