In welke tak van de logistieke sport u ook actief bent, u weet als geen ander hoe belangrijk het stroomlijnen van uw softwareprocessen is. Zowel uw operatie als die van uw klanten vertrouwen op uw IT systemen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een systeem dat mee kan groeien en uw logistieke business volledig ondersteunt. Nu én in de toekomst.

Als Boltrics werken we continu om implementatieprocessen te vereenvoudigen om een succesvolle implementatie te verzekeren. De nieuwste innovatie, een gamechanger op het gebied van onze implementaties, is de aankomende 3PL Dynamics Marketplace. Via deze Marketplace heeft u toegang tot een verzameling van voor-geconfigureerde  modules en functies, gebaseerd op best-practices uit de logistieke branche.

3PL Dynamics Marketplace

Vanuit Boltrics’ Marketplace kunnen uw key-users standaardprocessen direct downloaden en implementeren in uw 3PL Dynamics omgeving. Dit stelt u in de gelegenheid om flexibel modules aan te schakelen wanneer logistieke ontwikkelingen in uw operatie hierom vragen. Op eigen initiatief, wanneer het u uitkomt. Zo kunt u snel inspelen op nieuwe klantvragen en het volledige potentieel van uw software oplossing benutten om uw klanten te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Wanneer u aan de slag gaat met 3PL Dynamics, implementeren we samen met u de applicatie en benodigde modules. Maar over tijd kan het zijn dat u nieuwe wensen heeft naar aanleiding van nieuwe klanteisen. En dat u dus een nieuwe module nodig heeft die u eerder niet geïmplementeerd had. Dit is waar 3PL Dynamics Marketplace uitkomst biedt. Deze extra modules, voorzien van standaardinrichting, download u vanuit de Marketplace als aanvulling op uw al ingerichte processen.

Vergroot uw zelfredzaamheid

Het grootste voordeel van de Marketplace? U kunt dit allemaal direct doen zonder dat u Boltrics hiervoor nodig heeft. De modules die u download en activeert zijn na enkele ogenblikken toegevoegd aan uw software, waardoor u er dus vrijwel direct mee aan de slag kunt. U bent dus niet afhankelijk van de beschikbaarheid van een Boltrics collega.

Wanneer u zo’n nieuwe module activeert, wordt u aan de hand meegenomen om door ‘guided tours’ die uitleggen hoe u bepaalde velden gebruikt. Deze zijn direct gekoppeld aan Boltrics’ Learn-pagina en de Boltrics Academy. Zo zit u zelf achter het stuur wanneer het gaat om de extra kennis die u nodig heeft zet u grote stappen in uw zelfredzaamheid.