24 uur per dag. 7 dagen in de week. Logistiek is altijd in beweging. En dat geldt ook voor uw operatie. Op ieder moment van de dag is het een komen en gaan van leveringen en inkomende orders. Deze moeten snel en efficiënt afgehandeld worden. Dát is waar u zich in onderscheid. Maar dat kunt u niet alleen. U moet kunnen vertrouwen op een sterke softwareoplossing om in het overnamegeweld en de groeiende concurrentie in de logistieke markt onderscheidend te blijven. Een softwareoplossing die uw branche begrijpt en betrouwbaar is wanneer het er echt om gaat. Boltrics’ branchestandaard smelt deze twee werelden samen. Met de input van ruim 250 logistiek dienstverleners beschikt de software over een breed assortiment aan functionaliteiten, specifiek ontwikkeld voor de logistieke branche. En met het sterke fundament van Microsoft Business Central heeft u ook technisch alle tools in huis om 24/7 te presteren.

Business Central: een sterke technische basis

Microsoft is een van ’s werelds grootste softwarebedrijven. En met Business Central bouwt de Amerikaanse Techgigant dagelijks aan de nieuwste innovaties in het ERP systeem. Meer dan 22.000 bedrijven werken er al mee. Dat maakt voor een stevige basis waarop Boltrics zijn logistieke software heeft ontwikkeld. Zo heeft u niet alleen toegang tot onmisbare logistieke functionaliteiten van Boltrics, maar kunt u ook vertrouwen op een sterk technisch fundament. Van standaardfunctionaliteit tot cyber security. Alle ontwikkelingen van Microsoft zijn direct beschikbaar in uw softwareoplossing.

Microsoft functionaliteit verweven in uw logistieke processen

Bij Boltrics roepen we het vaker: ‘focus is essentieel om succesvol te zijn’. Daarom focussen we bij Boltrics op het ontwikkelen van dé logistieke branchestandaard – en met succes. Maar Microsoft Business Central helpt daarbij. Want naast alle ontwikkelingen van Boltrics zijn veel standaard Microsoft functionaliteiten niet meer weg te denken uit uw logistieke processen.

Personaliseren

Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van uw schermen en overzichten per gebruiker. In 3PL Dynamics kunt u zelf kiezen welke informatie u wel en niet wilt zien. Zonder dat dit de gegevens van uw collega’s beïnvloed. Versleep bijvoorbeeld kolommen. Of verberg velden op een kaartweergave. Zo focust u op de gegevens die u nodig heeft in uw functie. Dit is zoals we dat noemen ‘standaard Microsoft’. Maar ook op de door Boltrics ontwikkelde pagina’s en tabellen kunt u dit toepassen. Een van de vele voorbeelden van Microsofttechniek verweven in Boltrics’ branchestandaard.

Integreren met Office 365 programma’s

Naast Business Central gebruikt u ongetwijfeld meer Microsoft programma’s. Zelfs als u niet het ERP gebruikt. Zo zijn Word, PowerPoint en Excel programma’s die u op dagelijkse basis gebruikt. En wanneer u wél gebruik maakt van Boltrics’ 3PL Dynamics – en dus Microsoft Business Central – kunt u eenvoudig data importeren en exporteren van en naar deze programma’s. Exporteer bijvoorbeeld analyselijsten uit uw logistieke software naar Excel om beter inzicht te krijgen in uw magazijnactiviteiten, voorraad en doorstroom.

“Met één druk op de knop kunnen wij data exporteren zodat wij direct kunnen zien wat er komen gaat.” – Sjoerd Sijl, Teamlead Customer Service Bakker Logistiek.

Cyber security top prioriteit

De ambitie van Microsoft? Business Central als beste en veiligste ERP-oplossing ter wereld voor kleine en middelgrote organisaties. En dat betekent dat er veel wordt gedaan aan de veiligheid van de systemen. Als gebruiker van Boltrics’ 3PL Dynamics lift u mee op alle ontwikkelingen op dit gebied. Het platform wordt continu gevoed door de nieuwste technieken en de laatste vereisten om uw systemen te beveiligen. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u focussen op uw core business: uw klanten ontzorgen van hun logistieke activiteiten.  

Whitepaper over cybercriminaliteit

Over veiligheid gesproken. Heeft u onze whitepaper ‘Cybercriminaliteit, beveilig uw data. Beveilig uw reputatie‘ al gelezen? Lees hier hoe u uw systeem beschermt tegen ongewenste indringers. Of hoe u de schade kunt beperken.