De logistieke sector verandert voortdurend. Nieuwe innovaties volgen elkaar in hoog tempo op.  En dat vereist een snelle adoptie en integratie van nieuwe features in uw processen. Alleen zo kunt u de logistieke activiteiten van uw klanten effectief ondersteunen en uw concurrentievoordeel behouden. Daarom kiest u – net als 300+ andere logistiek dienstverleners – voor de always up-to-date belofte van Boltrics. Zodat u zeker weet dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste logistieke functionaliteiten. De basis? Microsoft Dynamics 365 Business Central. Een krachtig platform met de bekende look & feel van Microsoft Office. Maar de logistieke functionaliteiten die u nodig heeft, die bouwen wij! En met elke update verbetert Microsoft bestaande functionaliteiten, maar worden ook tal van nieuwe functionaliteiten toegevoegd. We lichten één van onze favorieten van versie 22 voor u uit. Een functionaliteit die uw leven een stuk makkelijker gaat maken.

Aan de slag met de nieuwe analysemogelijkheden

Want één van de nieuwste mogelijkheden in 3PL Dynamics komt in de vorm van de toggle button “Analyseren”. Een simpele knop die het analyseren van uw data in één toggle vergemakkelijkt. De knop bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm wanneer het inslag overzicht wordt weergegeven. Indien ingeschakeld, wordt de analysemodus ingeschakeld.

3PL Dynamics v22 | Display Analysis mode

Personaliseer uw pagina’s

Met de analyseweergave kunt u zelf aan de knoppen zitten. Zo bepaalt u wat u wel én niet op uw pagina’s wilt zien. Zie deze functionaliteit als een draaitabel in Excel. Een interactieve weergave van uw gegevens in 3PL Dynamics. Afhankelijk van de waarden die u invoert, kunt u dezelfde informatie vanuit verschillende perspectieven bekijken.

Stel dat u wilt weten welke orders u de komende dagen kunt verwachten. Dat doet u vanaf nu in één oogopslag met de analyse weergave. Door de waarden in te voeren zoals weergegeven in de afbeelding hieronder, is het mogelijk om in het veld aankomstdatum de gekoppelde boekingsdatums per vestingcode te zien.

Dit is natuurlijk maar één voorbeeld van wat er mogelijk is met deze nieuwe feature. U bent vrij om uw pagina’s naar eigen inzicht aan te passen. Rangschik ze op een manier die handig en nuttig voor u is.

3PL Dynamics v22 | Personalize your pages

Meer informatie?

Nieuwsgierig naar de nieuwste toevoegingen in 3PL Dynamics? Of bent u benieuwd hoe uw operatie profiteert van deze verbeteringen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar marketing@boltrics.nl. We nemen u graag mee.