Het App Platform van Boltrics is hét verlengde van uw 3PL Dynamics applicatie. Of u dit nu gebruikt om de scanactiviteiten van uw magazijnmedewerkers te stroomlijnen of als drivers app voor externe chauffeurs, de kans is groot dat u het App Platform ergens in uw logistieke processen heeft geïntegreerd. Van scanschermen tot bijlagen toevoegen, en van goedkeuringsflows tot POD’s ondertekenen. U kunt volledig flexibel uw workflows configureren en direct communiceren met uw logistieke software. En dankzij de laatste update is het fundament hiervoor nu nóg steviger. We delen de belangrijkste ontwikkelingen in deze blog.

De sterke basis van Microsoft Azure

Eén van de grootste veranderingen in de nieuwe update van het App Platform (versie 3) is de verbetering van de technische basis. Zo wordt deze nu geheel gehost in de Azure Cloud van Microsoft. Een doorgewinterd cloud platform dat wereldwijd gebruikt wordt. Tel daar een aantal wijzigingen vanuit Boltrics bij op en de performance van het platform is nog sneller.

Hoge performance met multi-region hosting

Waar vorige versies van het App Platform gehost werden in West-Europa, wordt de nieuwste versie in meerdere regio’s gehost. Namelijk ook in de regio’s East US en Australia East. Het App Platform bepaalt automatisch naar welke backend uw applicatie gestuurd wordt. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt u dus automatisch naar de West-Europese backend van het App Platform geleid. Logisch! Maar met de nieuwe multi-region hosting kunnen we ook een hoge performance garanderen aan de andere kant van de wereld. Altijd.

Altijd de laatste versie bereikbaar

De nieuwe versie van het App Platform brengt een nieuwe manier waarop u deze benadert. Zo heeft elke versie vanaf nu zijn eigen URL. Wanneer een nieuwe versie wordt gereleaset krijgt ook deze een nieuwe unieke URL. Echter kunt u via uw eigen klant specifieke URL altijd deze laatste versie benaderen. Uw eigen klant specifieke URL wijzigt dus niet. Waardoor u altijd direct naar de juiste omgeving van het App Platform gaat.

Wilt u weten welke URL’s u gebruikt om de laatste versie te benaderen? Of wilt u meer informatie over hoe deze redirect werkt? Kijk dan op onze Learn pagina: https://learn.boltrics.com/itOperations/Infrastructure/AppPlatform.html

Open het App Platform via ‘App Platform Registrations’

Op de pagina ‘3PL App Platform Registrations’ vind u een overzicht van al uw beschikbare App Platform omgevingen. Via ‘Register/Update Current Company’ (1) kunt u hier ook uw eigen registratie aanmaken. Maar nog belangrijker: hier vind u uw klant specifieke URL die altijd naar de juiste versie leidt. Open deze direct in de browser via ‘Open Url’ of maak een eigen snelkoppeling aan via ‘Copy Url’.

Boltrics App Platform Logistic Software

Meer inzicht in uw proces

Wanneer er onverhoopt een fout optreedt in het proces dat via uw App Platform loopt, krijgt u onderstaande foutmelding in beeld. Hierop vindt u de URL van uw versie, de timestamp en de regio waarin het App Platform draaide. Daarbij is nieuw dat u een unieke ‘Error Id’ krijgt. In 3PL Dynamics kunt u met behulp van het Error Id vervolgens zelf zien wat de fout in uw proces heeft veroorzaakt. En deze oplossen.

Logistieke App WMS TMS

Foutmeldingen in het App Platform direct oplossen

Ga opnieuw naar ‘3PL App Platform Registrations’ en klik op ‘Show Errors’. Daar ziet u een overzicht van alle (voormalige) foutmeldingen van de laatste 30 dagen. En met behulp van het Error Id weet u dus precies om welke foutmelding het gaat en kunt u deze oplossen wanneer het om een functionele fout in uw proces gaat.  

Grip op logistieke proces

Meer informatie?

Meer weten over de nieuwste versie van Boltrics’ App Platform? Of bent u benieuwd welke voordelen dit voor uw operatie heeft? Mail naar marketing@boltrics.nl.