Transport kenmerkt zich door veel verschillende orders voor veel verschillende klanten. Maar in de jungle van last-minute veranderingen en spoedritjes, zien uw planners ook structuur. Zo heeft u ook als transporteur standaard ritten. Bijvoorbeeld: elke woensdag van magazijn A naar distributiecentrum B. Geen bijzonderheden. Geen verassingen. Maar het zijn juist deze ritten waar uw medewerkers veel tijd mee kunnen besparen. Stop daarom met iedere keer opnieuw dezelfde order aanmaken. Laat in plaats daarvan transportorders automatisch terugkeren op uw planning. En laat het TMS voor u werken.

Terugkerende orders klaarzetten met agenda’s in 3PL Dynamics

In 3PL Dynamics kunt u standaard terugkomende orders eenvoudig vooraf klaarzetten aan de hand van speciale agenda’s. Zo kunt u bijvoorbeeld nu al wekelijkse orders klaarzetten en hoeft u daar niet op die dag zelf over na te denken. U bepaalt zelf op welke dagen de order terugkomt in de planning. Ook wanneer een klant orders voor de komende weken doorgeeft, bijvoorbeeld voor iedere woensdag, in één gezamenlijke mail kunnen uw planners deze direct instellen. En wordt deze dus niet vergeten.

Agenda’s aanmaken voor terugkerende transportorders

Om orders eenvoudig klaar te zetten moet u eerst een agenda aanmaken in uw TMS en configureren op welke dagen de order terug moet komen op de planning. Vervolgens kunt u bij het kopiëren van orders deze agenda selecteren en worden de nieuwe orders automatisch met de juiste data aangemaakt. Hoe u dit doet ziet u in onderstaande video.

Meer informatie?

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van agenda’s voor terugkerende orders? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Boltrics’ TMS oplossing voor uw operatie? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. We helpen u graag verder op weg.