Logistiek draait al lang niet meer om alleen goederen van A naar B verplaatsen. Of simpelweg goederen opslaan voor klanten. Steeds vaker willen deze klanten betrokken worden in uw logistieke proces. Ze willen inzicht krijgen in hun goederen, uitgevoerde activiteiten en SLA resultaten. En willen zonder uw medewerkers te bellen direct orders kunnen aanmaken of laad- en lostijden kunnen reserveren.

Deze selfservice eisen zijn de afgelopen tijd alleen maar toegenomen. En zullen nog groter worden in de toekomst. Hoe zorgt u er dan voor dat u zonder extra werklast deze inzichten kunt bieden? En hoe integreert u de acties van klanten naadloos in uw logistieke workflows?

In dit webinar deelt Wildrik Oosterhof, Team Lead R&D, hoe u met een online klantportaal kunt inspelen op de steeds sterker wordende selfservice eis van uw klanten. Inclusief een inkijkje in Boltrics’ gloednieuwe webportaal. En dat allemaal in slechts 45 minuten!

In dit webinar delen we met u:

  • De trends en opkomst van selfservice eisen van klanten
  • Hoe u écht waarde biedt met een online klantportaal en een misinvestering voorkomt
  • De must-have functionaliteiten voor een krachtig klantportaal
  • Een demo van Boltrics’ nieuwe webportaal

Bekijk het webinar on-demand

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de “unsubscribe link”. Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op “Update mijn profiel” te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.