We maken een ongekende verandering mee. Historisch, economisch én technologisch. Maar ondanks alle onzekerheid is één ding duidelijk: organisaties wereldwijd zetten in op digitalisering. Om zo door alle veranderingen heen te navigeren. Om meer te kunnen doen met minder. Om minder vatbaar te zijn voor cyberattacks.

Als logistiek dienstverlener weet u als geen ander hoe u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie. Technologie helpt daarbij om het onderscheidende karakter van uw logistieke bedrijf te ondersteunen. Om ondanks de huidige personeelskrapte meer te bereiken.

De ontwikkelingen in IT gaan razendsnel. Het geheim van bijblijven? Technologie is geen trein die u bijhoudt door mee te rennen. Technologie is een trein waar u simpelweg ín moet zitten. Vooraan of achteraan, aan u de keus. Zolang u maar meegaat.

De perfecte balans bestaat niet. Het is balanceren.

Er is geen perfecte balans tussen vraag en aanbod. Ook nooit geweest. Het is continu balanceren. Schakelen tussen beschikbaarheid en de wensen van de markt. De cloud is de meest flexibele manier om uw IT-investeringen hierop af te stemmen. Zodat u meer kunt doen met minder. Geen investeringen in servers. Maar wel eenvoudig op- en afschakelen van licenties. Geen zorgen over back-ups. Maar wel de meest hoog haalbare beveiliging van uw data. Minder complexiteit. Meer innovatie.

“Nearly a third of respondents to Gartner research said that technology is critical to the success and growth of their business.” – Predicts 2023: Supply Chain Technology by Dwight Klappich – Gartner

Bij Boltrics bouwen en vertrouwen we op de #1 in SaaS: Microsoft Azure. Ondertussen maken ruim 50 klanten al gebruik van de cloud. In 2022 alleen al hebben 13 bedrijven de overstap gemaakt van on-premise naar SaaS. En die transitie zal alleen maar versnellen. Zéker met de garantie die we onlangs vanuit Microsoft ontvingen: “aangezien jullie een van onze prioriteitsklanten zijn binnen Nederland, vinden wij het belangrijk om jullie meer ondersteuning te bieden vanuit Microsoft.” Dat betekent nog meer (cloud) power.    

“De combinatie van Boltrics’ aanpak en Microsofts’ Cloud-platform geven ons het vertrouwen dat we altijd toegang hebben tot de nieuwste mogelijkheden.”

Thome Lems, Projectmanager bij Hudig & Veder

Microsoft Azure: 100% focus op security om uw data te beschermen

Een van de belangrijkste reden voor klanten om te kiezen voor de cloud is security. Software geïnstalleerd op lokale servers brengt steeds meer uitdagingen met zich mee. En in sommige gevallen zelfs gevaren. De afgelopen periode werden meerdere logistiek dienstverleners getroffen door een hack. Software die draaide op lokale servers en in één klap stilviel. De impact was enorm: zonder pardon lag de operatie meerdere dagen volledig plat.

“Azure is the world’s computer. We have more than 60 data center regions connected by 175,000 miles of fiber.” Satya Nadella, Chairmain & CEO at Microsoft]

Als individueel bedrijf kunt u niet opboksen tegen de beveiligingsinspanningen van een bedrijf zoals Microsoft. Zo investeert Microsoft alleen al 1 miljard dollar in beveiliging en compliance. En zetten ze AI en machine learning algoritmes in om data te analyseren. Technologie die het mogelijk maakt om hackactiviteiten op te pikken vóór de daadwerkelijke versleuteling van bestanden plaatsvindt. Wanneer het systeem vaststelt dat het device is gecompromitteerd of gevaar loopt, treedt onmiddellijk cloud blocking in werking. Alles om hackers buiten de deur te houden en uw data binnenboord.

To the cloud, bent u er klaar voor?

Na het lezen van bovenstaande voordelen, is de verschuiving naar de cloud nog logischer. De vraag is nu alleen: wanneer gaat u mee in deze stap naar de toekomst? Wilt u meer weten over hoe 3PL Dynamics ondersteunt wordt in de Microsoft SaaS-omgeving? Laat het weten en stuur een mail naar marketing@boltrics.nl.