Neural Networks, Machine Learning, AI, REST APIs: allemaal buzzwoorden die we steeds vaker tegenkomen. Met de nieuwe “Next Level Document Capture” module van Boltrics brengen we deze termen écht in praktijk.

We combineren de kracht van de Microsoft Cloud met onze DataHub omgeving. We zetten documenten met ongestructureerde data om naar gestructureerde data. En deze data staat met één druk op de knop in uw 3PL Dynamics omgeving. Maar hoe doen we dit precies?

Neural model

Met de hulp van een Neural Model kunnen we uw data omzetten. Dit model is getraind met verschillende, digitale documenten. In ieder document zijn de kenmerken gelabeld, en het model onthoudt welke kenmerken bij welk label horen. Hierdoor kunnen we vanuit onze vertrouwde DataHub dit model aanroepen om PDF documenten te decoderen en om te zetten naar Json of XML.

Met het Neural model zetten we ongestrucutreerde data om in gestructureerde data en sturen deze door naar uw 3PL Dynamics omgeving.

Over de training van het Neural model en de inrichting binnen de DataHub omgeving hoeft u zich geen zorgen te maken. Boltrics’ DataHub team ontzorgt u hier volledig in, zoals u van ze gewend bent.

Van document naar uitslag

De eerste stap is dat u een PDF document aanlevert: een factuur, transportdocument, douanedocument, etc.

Document Capture is getraind met ontelbaar veel facturen. U kunt het zich niet bedenken of de AI-tool heeft het gezien. Hierdoor is uw PDF document niet gebonden aan een vaste layout.

De DataHub stroom verwerkt dit PDF document, oftewel de ongestructureerde data. Deze data wordt door het Neural model omgezet in Xml/Json: de gestructureerde data. De data wordt gepost naar de 3PL Dynamics API en zo verwerkt in 3PL Dynamics.

Wat zijn de voordelen voor u?

Met onze “Next Level Document Capture” module hoeft u niet langer handmatig waardes over te tikken uit PDF documenten. Het is volledig voor u geautomatiseerd. DataHub kan met gemak duizenden formulieren per minuut verwerken: werkzaamheden die voorheen honderden manuren kosten. Tel uit uw winst!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de nieuwe Document Capture module? Of wilt u weten hoe processen automatiseren met DataHub tijd bespaart in uw organisatie? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. We helpen u graag verder.