Een mijlpaal voor Boltrics’ integratieteam en het DataHub-platform: de eerste succesvolle declaratie met de USCBP (United States Customs and Border Protection) is voltooid. Dat betekent dat we nu officieel kunnen zeggen dat 3PL Dynamics ook in staat is om te integreren met de Douane van de Verenigde Staten. Een prestatie van formaat!

Nieuwe MQ-connectie en geen internationaal dataverkeer

Samen met PL Solutions, Boltrics’ partner in Canada en de VS, is hard gewerkt om dit eerste schaap over de dam te krijgen. Maar niet zonder uitdagingen op de weg. Zo stelt de Amerikaanse Douane specifieke vereisten aan de verbinding. Hiervoor heeft Boltrics de mogelijkheid gerealiseerd om via DataHub een MQ-connectie (IBM server connection channel) op te zetten. Bovendien mocht de data de Amerikaanse landsgrenzen niet over gaan.

Nu de douane-integratie met de Verenigde Staten gerealiseerd is, breidt 3PL Dynamics de mogelijkheden voor logistiek dienstverleners die zaken doen met de VS verder uit. Een koppeling is daarvoor nu off-the-shelf beschikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de integratie met de USCBP? Of wilt u zelf een integratie laten opzetten via Boltrics’ DataHub-platform? Mail dan naar marketing@boltrics.nl