Avalanche Laboratory sluit zich aan bij Boltrics’ internationale partnernetwerk en maakt daarmee 3PL Dynamics ook beschikbaar voor logistiek dienstverleners in Estland, Letland en Litouwen. Het team van Avalanche heeft een duidelijke missie: logistieke dienstverleners een antwoord bieden op de steeds veranderende markt met een betaalbare industriestandaard die wordt geleverd met de altijd up-to-date garantie.

Avalanche Laboratory wordt verantwoordelijk voor de implementatie en lokale ondersteuning van 3PL Dynamics in de Baltische regio. De ERP-expert maakt direct een vliegende start met de implementatie bij CF&S.

3PL Dynamics komt met een tegendraadse implementatiemethodiek: fixed time, fixed price en altijd up-to-date. Een implementatie neemt gemiddeld niet langer dan drie maanden in beslag. Dat vereist een andere aanpak dan de uurtje-factuurtje-aanpak die vaak terug is te zien in softwareland.

Jan-Cornell van Ekris, Commercieel Directeur bij Boltrics: “Een paar maanden geleden kwamen we in contact met Avalanche Laboratory en de timing kon niet beter. Met meerdere aankomende projecten voor de Baltische regio wilden we ons partnernetwerk graag uitbreiden. Desondanks nemen we de tijd om onze partners te selecteren. Met onze implementatieaanpak hebben we partners nodig die dezelfde taal spreken, die durven af te wijken van uurtje-factuurtje. We geloven dat het team van Avalanche Laboratory onze methodologie begrijpt en de taal van de logistieke sector spreekt.”

Het partnernetwerk van Boltrics breidt zich uit als een olievlek. 3PL Dynamics is al vertegenwoordigd in 20 landen – van België tot Australië – en blijft groeien. Met Avalanche Laboratory aan boord is de logistieke softwareoplossing 3PL Dynamics nu ook beschikbaar in Estland, Letland en Litouwen.

3PL Dynamics biedt een antwoord op de steeds veranderende uitdagingen van logistiek

Rain Kirjanen, CEO van Avalanche: “Logistiek heeft lange tijd met name gedraaid om vrachtwagens, treinen, schepen en vliegtuigen, maar in korte tijd is het belang van IT gegroeid. Om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van klanten moeten logistieke bedrijven zich nog sneller informatietechnologie eigen maken. Het is mij een groot genoegen om samen te werken met Boltrics, de marktleider in software voor logistieke dienstverleners.”

Waar de meeste software-implementaties 6 tot 12 maanden duren, heeft 3PL Dynamics een trackrecord van go-lives binnen 3 maanden. Alle klanten blijven beschikken over de nieuwste Microsoft-technologie. Altijd. En dat is ongekend.