Boltrics breidt internationale partnernetwerk uit met het Australische Dynamic Logistics Software. De partner maakt direct een vliegende start, want de eerste 3PL Dynamics-implementaties staan al in de agenda genoteerd. De primeur is voor logistiek dienstverleners McPhee Distribution waar de implementatie onlangs al is gestart.

Boltrics’ partnernetwerk breidt zich als een olievlek uit. Ondertussen wordt 3PL Dynamics in 20 landen vertegenwoordigd – van België tot Zuid-Afrika. Sinds kort is de logistieke softwareoplossing 3PL Dynamics ook down under beschikbaar dankzij de samenwerking met Dynamic Logistics Software (DLS).

DLS is een gecertificeerd Microsoftpartner en heeft in de afgelopen jaren al een groot netwerk opgebouwd in 3PL dienstverlening. Voor de zoektocht naar een passende WMS-oplossing voor een van haar logistieke klanten kwam de organisatie in 2021 in contact met Boltrics.

Grant Morgan, Managing Consultant bij Dynamic Logistics Software: “Er zijn heel veel softwareapplicaties beschikbaar, maar weinig die volledig aansluiten op de IT-behoeften van logistiek dienstverleners. Online kwamen we 3PL Dynamics, de oplossing van Boltrics, tegen. Het tikte alle boxen op de wensenlijst aan. De filosofie van Boltrics – altijd up-to-date, en een vaste tijd vaste prijs implementatie – was de kers op de taart.”

Waar de meeste software-implementaties 6 tot 12 maanden duren, heeft 3PL Dynamics een trackrecord van go-lives binnen 3 maanden. Elke klant blijft daarna over de nieuwste Microsoft-technologie beschikken. Altijd. En dat is ongekend.

Rohan Gilchrist, Senior Analyst bij Dynamic Logistics Software: “Om te zeggen dat we enthousiast zijn om te beginnen, zou een understatement zijn. De aanpak van Boltrics is vrij onorthodox, maar het succes wordt onderbouwd door meer dan 250 go-lives. We kijken er naar uit de Australische logistieke markt te ondersteunen met een nieuw, innovatief antwoord om de logistieke processen te stroomlijnen.”