Boltrics bestaat 12,5 jaar! Ons koperen jubileum is een feit. Wat begon vanaf de keukentafel bij Jan, Aart en Jan-Cornell is uitgegroeid tot een onderneming met 53 collega’s, 250 klanten, 3.300 gebruikers in 18 landen.

Een duidelijke visie, een flinke portie eigenwijsheid en één doel. De logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Het was 2010 en niemand geloofde dat het kon. We begonnen met een klein team, duidelijke principes en het vaste voornemen om de nummer 1 Microsoft-partner te worden. Zonder twijfel. Nu zijn we ruim 250 implementaties verder.

Werken we samen met een peloton aan klanten met dezelfde dosis ambitie én lef. Gaan voor het beste resultaat. Samen innoveren. Presteren op het hoogste niveau. Ambitieus? Zonder twijfel. Maar onze ambitie reikt verder. We willen de grootste wereldwijd worden, zonder daar een concrete datum aan te prikken. Toch willen we over vijf jaar een heel eind zijn.

Maar wel in onze nieuwe rode jas met nieuw logo. Een nieuwe uitstraling. Dezelfde power. Met dezelfde eigenwijze aanpak.