Het Italiaanse NuBeTech heeft zich onlangs aangesloten bij Boltrics’ partner netwerk om logistieke bedrijven te helpen hun logistieke processen te versnellen met 3PL Dynamics. Boltrics’ platform voor logistiek dienstverleners met toekomstbestendige, modulaire software.

Wereldwijd ondersteunt Boltrics meer dan 250 logistiek bedrijven met 3PL Dynamics – de branchestandaard voor logistiek dienstverleners. Essentieel in dit succes is de samenwerking met lokale partners, zoals NuBeTech. Samen met hen bouwt Boltrics in ondertussen 18 landen verder aan het logistieke platform.

Elk land heeft – vanzelfsprekend – zijn eigen gewoontes en gebruiken. Om logistiek dienstverleners zo goed mogelijk ondersteunen, werkt Boltrics daarom samen met Microsoft partners over de hele wereld. Dankzij de samenwerking met NuBeTech kan ook de Italiaanse logistieke sector profiteren van branchespecifieke functionaliteiten die door Boltrics zijn ontwikkeld. De eerste implementatie is al begonnen met een site van Lineage Logistics, de nummer 1 wereldwijd in cold logistics.

Ezio Alboni, President bij NuBeTech: “Met e-commerce als drijvende kracht evolueert de Italiaanse logistieke markt zich razendsnel. Tegelijkertijd kampt de logistieke markt met een schreeuwend tekort aan geschoold personeel terwijl de vraag naar logistieke diensten toeneemt. Met een gestroomlijnd proces kunnen logistiek dienstverleners het tekort aan resources opvangen. Simpelweg door handmatige handelingen zoveel mogelijk te elimineren. Uit klantgesprekken merkten we echter dat het in Italië ontbreekt aan een oplossing die voldoet aan de specifieke IT-behoefte van 3PL’ers. Met onze kennis van de Italiaanse markt gecombineerd met Boltrics’ high-end software oplossing voor 3PL dienstverleners, kunnen wij moeiteloos inspelen op de wensen en eisen van logistieke dienstverleners.”

Jan-Cornell van Ekris, Managing Director bij Boltrics: “Door krachten te bundelen kun je samen een beter resultaat neerzetten. Een filosofie die we volledig hebben ingebed in de manier waarop we samenwerken met onze klanten, ons team en onze partners. Onnodig om te zeggen dat het noodzakelijk is om dezelfde taal te spreken. Of het nu de taal van de logistiek is of de daadwerkelijke taal die lokaal wordt gesproken. Dankzij het wereldwijde netwerk van Microsoft kwamen we in gesprek met NuBeTech. Hun business-DNA past perfect bij de beloften van Boltrics en we zijn ervan overtuigd dat ze de logistieke branchestandaard in Italië perfect kunnen vertegenwoordigen.”