Capaciteitstekort. Bij uitstek een van uw grootste uitdagingen op dit moment. Ruimte, materialen en vooral mensen – ze zijn schaars. Dat resulteert in stijgende tarieven en een grote druk op uw business – en daar lijkt in ieder geval dit jaar nog geen eind aan te komen. Aan u de taak om deze horde te overwinnen. Efficiënt(er) werken is daarbij een harde eis. Want hoe intelligenter uw processen, hoe meer werk u verzet met hetzelfde aantal mensen. Quick win: geef uw klanten de mogelijkheid om zelf veranderingen door te voeren in uw logistieke software. Zo ontlast u uw medewerkers op kantoor en voldoet u ook nog eens aan de selfservice eisen van uw klanten. Win-win.

Combineer Boltrics’ App Platform met uw webportaal voor een krachtige tool

Als klant van Boltrics bent u ongetwijfeld bekend met het App Platform. En de bijbehorende mogelijkheden. Vaak gebruikt u dit App Platform als scanner in uw warehouse. Om foto’s toe te voegen van goederen aan de juiste order. Of als POD-app voor chauffeurs. Maar dankzij de flexibiliteit van de schermen zijn de mogelijkheden eindeloos. En in combinatie met uw webportaal heeft u al helemaal een krachtige tool in handen.

Laat klanten zelf gegevens invoeren in 3PL Dynamics

Het webportaal is in de basis read-only. Oftewel, alleen om gegevens op te halen. Maar in combinatie met het App Platform, kunt u uw klanten data laten aanpassen in uw 3PL Dynamics omgeving. Met zelf in te richten workflows. Hierdoor kan uw klant zelf orders invoeren of tijdsloten reserveren. Maar ook statussen veranderen van orders of bepaalde artikelen ‘on-hold’ zetten. Zonder dat zij hiervoor uw medewerkers moeten storen. En zonder dubbele data in uw systeem.

Koppel in 6 stappen het App Platform aan het webportaal

Net als uw scanschermen, kunt u koppelingen tussen het App Platform en het webportaal zelf aanpassen. Ga  direct aan de slag met de tips uit onderstaande video. Daarin laten we in zes stappen zien hoe u via de gekoppelde webportaal schermen data in 3PL Dynamics wijzigt.

In bovenstaand voorbeeld laten we slechts een kleine wijziging zien. Met behulp van schermen uit het App Platform kunt u hier ook een complete workflow inrichten.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het App Platform in combinatie met uw webportaal? Of heeft u hulp nodig met de inrichting van deze schermen voor uw klanten? Laat het ons weten! Onze consultants kijken graag met u mee.