Over 3 maanden is het zover: de jaarafsluiting. De periode waarin alle kengetallen van het afgelopen jaar worden gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. En waarin u alle facturen van het afgelopen boekjaar voor 1 januari moet afronden. Een intensief proces waar menig bedrijf overuren op draait, zeker als er met verschillende systemen worden gewerkt. Werkt u met een apart boekhoudpakket voor uw financiële administratie? Er zijn 2 opties waarmee u heel eenvoudig tijd kunt besparen, simpelweg door het handmatig overnemen van gegevens te voorkomen.

Breng uw logistieke én financiële administratie samen in Business Central

Van huis uit is Business Central, de fundatie van 3PL Dynamics, een ERP-pakket en beschikt het over een uitgebreide financiële module. Door uw bedrijfsprocessen rondom warehousing, transport en/of freight forwarding volledig te integreren met uw financiën, heeft u alle gegevens in één pakket. Zo kunnen u en uw collega’s op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier aan de slag met één applicatie. Geen “eilandjes” meer met aparte pakketten die niet geïntegreerd zijn, maar direct inzicht in uw financiële situatie en de openstaande posten van uw klanten. Zo is het bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker om volledige, juiste rapportages te draaien.

Maak een link tussen 3PL Dynamics en uw boekhoudpakket

Maakt u reeds naar alle tevredenheid gebruik van een (extern) financieel boekhoudingspakket? Maar moeten facturen nog handmatig overgetypt worden? Dan kan een interface via DataHub met uw boekhoudingspakket uitkomst bieden. Ook daarmee voorkomt u dat u onnodig veel tijd moet spenderen aan het overnemen van gegevens en voorkomt u foutieve cijfers. Out-of-the-box zijn er al interfaces beschikbaar met Twinfield, Exact Online, AFAS en Unit4 Multivers.

Begin dit jaar maakten 3 klanten gebruik van een koppeling met hun financiële boekhoudingspakket – 9 maanden later zijn het er al 14.

Wat is DataHub?

Met DataHub biedt Boltrics een platform voor het organiseren, beheren en verwerken van datastromen. In feite is het een gemeenschappelijk beheerd, collaboratief platform dat het gemakkelijker maakt om gegevens te verwerken. Oftewel: het biedt gebruikers de mogelijkheid gegevens automatisch te laten verwerken in uw eigen system én dat van klanten. DataHub fungeert ook als tolk: Boltrics verzorgt de mapping van de eigen standaard op de berichten van uw klant. Lees meer >>