Het in Denemarken gevestigde Bornerups en Boltrics hebben onlangs een strategisch partnerschap getekend. Samen betreden ze de Deense logistieke markt met 3PL Dynamics. Met deze samenwerking versterkt Boltrics de aanwezigheid van 3PL Dynamics in Scandinavië.

Meer dan 200 logistieke dienstverleners over de hele wereld gebruiken al de branchestandaard van Boltrics. De samenwerking met partners met een lokale aanwezigheid – zoals Bornerups – is essentieel voor dit succes. Samen met hun internationale partnernetwerk bouwt het softwarehuis verder aan de branchestandaard voor de logistieke sector.

Thuis in de Deense logistieke markt

Uit ervaring weet Boltrics dat de samenwerking met internationale resellers helpt om taalbarrières en culturele verschillen te doorbreken. Dankzij de samenwerking met Bornerups kan de Deense logistieke sector profiteren van de branchespecifieke functionaliteiten die Boltrics al heeft ontwikkeld. Onlangs hielpen zij Lineage Logistics succesvol live te gaan met 3PL Dynamics op hun locatie in Regstrup. Hierdoor maakten ze een vliegende start.

Casper Søe-Larsen, board member en advisory sales manager bij Bornerups: “Denemarken is de nummer één in de wereld als het gaat om distributie-infrastructuur. Tegelijkertijd groeit de e-commercesector, waardoor de behoefte aan integratie tussen systemen toeneemt. Het is algemeen bekend dat de logistieke sector niet stilstaat en zich continu blijft ontwikkelen. Hierdoor neemt de behoefte aan een toekomstbestendige oplossing toe. In onze ervaring biedt de Deense markt geen oplossing die voldoet aan de IT-behoefte van logistieke bedrijven. Door onze kennis van de branche te combineren met de softwareoplossing van Boltrics kunnen we de behoeften van logistieke dienstverleners moeiteloos ondersteunen.

Jan-Cornell van Ekris, Managing Director bij Boltrics: “Logistiek stopt niet bij de grens, dus onze 3PL-oplossing ook niet. Bovendien kun je veel meer bereiken door krachten te bundelen. Vanuit die overtuiging zijn we continu op zoek naar partners die onze logistieke branche standaard over de Nederlandse grens kunnen vertegenwoordigen. Tijdens onze samenwerking met Lineage Logistics hadden we het genoegen kennis te maken met de Deense Bornerups.

Hun business-DNA sluit perfect aan bij onze beloftes. Dankzij de samenwerking kunnen we met onze logistieke oplossing de Deense markt een beter alternatief bieden.”