Een soepel lopende financiële administratie is van groot belang voor een onderneming. Dat geldt ook  voor uw logistieke operatie. Want ondanks dat u zich hoofdzakelijk bezig houdt met een logistieke oplossing bieden voor uw klanten, wilt u onderaan de streep wel de juiste cijfers overhouden. Gelukkig kunt deze financiële processen – net als uw logistieke processen – ondersteunen met passende oplossing. Dat kan een separaat boekhoudpakket zijn. Maar u kunt naast uw logistieke activiteiten, ook uw complete boekhouding geïntegreerd en compleet bijhouden in 3PL Dynamics.

Uw financiële administratie koppelen met 3PL Dynamics

Ondanks de mogelijkheden in 3PL Dynamics, is het mogelijk dat bij niet-logistieke bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld de urenadministratie, een ander pakket uw voorkeur heeft. Geen probleem! Een koppeling tussen deze pakketten is namelijk eenvoudig op te zetten via de DataHub. Echter is een koppeling niet altijd per se nodig.

Journaalposten inlezen

Wanneer u bijvoorbeeld “slechts” een journaalpost in wilt lezen in uw financiële administratie in 3PL Dynamics, kunt u dit eenvoudig doen met bestaande functionaliteit. Zo is de journaalpost toegevoegd aan de Excel import tool. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld maandelijks een loonjournaalpost inlezen vanuit een ander pakket. U maakt dan éénmalig een specifieke import aan en importeert deze journaalpost keer op keer in slechts een paar stappen. In onderstaande video laten we stap voor stap zien hoe u in no-time dagboekregels importeert vanuit Excel.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de financiële functionaliteiten in 3PL Dynamics? Of heeft u hulp nodig bij de inrichting hiervan? Schrijf u dan in voor de training via de Boltrics Academy.