Wanneer u gebruikt maakt van 3PL Dynamics kunt u blijven rekenen op een toekomstbestendige oplossing. Hoe? Met de altijd-up-to-date belofte zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op zowel de meest recente Microsoft technologie, als de nieuwste logistieke functionaliteiten. Oftewel, na de update naar de nieuwste versie van Business Central profiteert u niet alleen van nieuwe technische mogelijkheden. U heeft ook direct toegang tot nieuwe functionaliteiten uit de standaard.

Business Central v18

Dit voorjaar kwam Microsoft met Business Central 2021 Wave 1 (v18). Hierin bracht Microsoft onder andere verschillende verbeteringen aan ten opzichte van v17. Wij als Boltrics zorgen er met deze update voor dat u na livegang direct beschikt over de nieuwe mogelijkheden in 3PL Dynamics, ontwikkeld door u en uw branchegenoten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het App Platform, bewaarloon berekeningen, of zelfs compleet nieuwe modules als Analytics Essentials. Ontdek welke functionaliteiten u kunnen helpen om uw processen te ondersteunen in onderstaande video.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de nieuwe logistieke functionaliteiten in uw oplossing? Of heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw processen? Schrijf u in voor de training What’s New What’s Next of mail naar request@boltrics.nl, en vergroot uw mogelijkheden.