Als klant van Boltrics kunt u dankzij de altijd up-to-date belofte gebruik maken van de meest recente Microsoft technologie en de nieuwste logistieke functionaliteiten. Dit jaar gaat het gehele Boltrics peloton over op de nieuwste versie van Microsoft Business Central. Zo is het peloton klaar voor de toekomst en bent u verzekerd van een oplossing die up-to-date is én blijft. Hudig & Veder, Lineage Logistics, Moovle en Trexico Logistics zijn vier logistiek dienstverleners, die voorop lopen in het peloton en als één van de eerste over zijn gegaan op deze nieuwste versie. We laten ze allen aan het woord over de update. Want wat drijft hun om voorop te lopen? Waarom vinden deze logistiek dienstverleners updaten belangrijk? En hoe kijken ze terug op het updateproces?  

Hudig & Veder

Thom Lems – Project Manager IT

‘Door als een van de eerste over te gaan, zagen we mogelijkheden om onszelf, maar ook Boltrics te helpen. Zo hebben we dankzij ons key-user team onze processen goed kunnen testen en heeft Boltrics eventuele foutmeldingen opgelost. Ook voor de rest van het peloton.’

‘Logistiek is aan het veranderen. Hoe deze veranderingen eruit gaan zien weet niemand, maar je moet wel zorgen dat je dan kunt aansluiten. Anders word je vrij snel buitenspel gezet.’

‘Als we nu achter blijven, moeten we over een paar jaar opnieuw beginnen met een nieuwe investering in tijd en geld. En moeten we eigenlijk alles weer opnieuw doen. Dat is juist wat we wilden voorkomen met de keuze voor Boltrics’ altijd up-to-date belofte.’

Lineage Logistics

Peter Bryssinck– Business Integration Manager

‘We zijn vanuit onze filosofie innovation driven: als er iets nieuws is, willen we dat uitproberen. We wilden daarom niet wachten om als laatste de nieuwste versie te testen. Door vooraan te lopen, dragen we bij aan de ontwikkeling van het product – ook in de breedte.’

‘Je moet toch een keer over. Dus wacht niet tot het laatste moment. Wanneer dat moment gedwongen komt, bestaat het risico dat je over moet op een moment dat het niet uit komt.’

‘Updaten kost inspanning en resources, maar dat weegt niet op tegen de voordelen van de nieuwste technologie en functionaliteiten.’

Moovle

Marinus van der Sluijs – Eigenaar

‘Met nieuwe technologie komt betere beveiliging. Door te updaten, zorgen we er automatisch voor dat onze systemen beschermd zijn en blijven.’

‘Stil zitten is geen optie, dan zet je ook geen stappen vooruit.’

‘Hoe langer je wacht met updaten, hoe meer je het peloton vertraagt. Dat is zowel voor de koplopers niet gewenst, maar ook niet goed voor alles wat erna komt. Hoe eerder iedereen op de nieuwste versie zit, hoe eerder er gefocust kan worden op het optimaliseren van de oplossing voor het gehele peloton.’

Trexico Logistics

Niek de Baar – Logistiek Supervisor

‘ICT is iets waarin je je kunt onderscheiden, ook naar klanten toe. Daarom vinden wij als Trexico dat we hier in mee moeten gaan. Je moet altijd proberen om de meeste mogelijkheden in huis te hebben.’

‘Het brengt soms uitdagingen met zich mee om altijd up-to-date te zijn. Niet alles werkt altijd direct zoals je gewend bent. Dat is logisch, maar dat weegt niet op tegen de waarde van de meest recente technologie.’

‘Hoe vaker we kleinere updates doorvoeren, hoe makkelijker het is om met ontwikkelingen mee te gaan. Bijblijven zorgt op de eindstreep voor de minste problemen.’

Vragen over uw update?

Wilt u meer weten over de update? Of heeft u vragen over uw eigen updateproces? Mail naar tslagter@boltrics.nl. We helpen u graag verder.