Kwaliteits- en temperatuurcontroles, toenemende eisen rondom productveiligheid én de druk om al uw processen nauwkeurig te registreren. Als koel- en vrieshuis loopt u tegen hele andere uitdagingen aan dan een niet gekoeld warehouse. Daar bovenop moet u blijven voldoen aan de eisen en wensen van klanten.

Wilt u weten hoe u in minder tijd, meer werk kunt verzetten? Eenvoudig kwaliteitscontroles kunt uitvoeren én alle gegevens moeiteloos kunt vastleggen in de voorraad?

In 45 minuten laat Tjerk Roossien zien welke mogelijkheden Nekovri Dynamics biedt. We delen hoe u batchnummers, productiedata en THT-gegevens kunt registreren en goederen gedurende het hele proces kunt volgen.

Tijdens dit webinar leert u in 45 minuten hoe u:

  • De kwaliteit & temperatuur controleert zonder administratie frustratie;
  • Moeiteloos alle producteisen kunt registreren;
  • Goederen van begin tot eind kunt volgen;
  • Realtime communiceert via EDI met klanten, NVWA en de Douane;
  • Inzicht krijgt in uw data.

Bekijk het webinar:

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.