Het afgelopen jaar heeft Boltrics 10 workshops en 8 trainingen tot een succes gemaakt dankzij de vele enthousiaste deelnemers en inzichten vanuit onze klanten. Ook in 2021 is dit dé manier om samen met branchegenoten (remote) uw kennis te vergroten. De gezamenlijke deelname biedt naast een financieel voordeel bij workshops – hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de kosten per persoon – ook het voordeel dat er vragen gesteld worden die u zelf misschien niet zou bedenken. U kunt op deze manier putten uit praktijkervaringen van uw branchegenoten.

‘Door de inbreng van de problematiek van andere gebruikers krijg je zelf ook inzicht in de mogelijke problematiek in je eigen organisatie. Of je daar direct wat aan hebt, is misschien de vraag, maar je krijgt in ieder geval een stuk kennis van een ervaringsdeskundige erbij. En dat is altijd goed’

Deelnemen aan workshops en trainingen

Regelmatig staan er al workshops en trainingen gepland. Op onze website ziet u de eerstvolgende ingeplande datum en kunt u er vanuit gaan dat er al branchegenoten deelnemen.

Het is ook mogelijk om zelf een workshop of training aan te vragen op een datum en tijd die u goed uitkomt. Wanneer u zelf een workshop of training aanvraagt, betekent dit niet dat enkel uw organisatie hierbij aanwezig kan zijn. Ook in dit geval, kunt u profiteren van de ervaringen van uw branchegenoten. Samen met de trainer wordt er gekeken of de door u gekozen datum beschikbaar is. Zodra deze vast staat, wordt deze datum gecommuniceerd via onze kanalen naar uw branchegenoten. De inschrijving gaat dan ook open voor andere leden van het Boltrics peloton. Oftewel, in beide gevallen kunt u profiteren van de kennis van anderen in de logistieke sector.

Training Beginner | Key-user

De eerstvolgende training staat gepland op woensdag 13 januari, 09.00 – 13.00 uur. Dan kunt u aansluiten bij de training Beginner | Key-user. Tijdens deze training leert u hoe u moet omgaan met vraagstukken met betrekking tot 3PL Dynamics. Van gedegen analyse tot het vinden van de juiste oplossing voor eventuele foutmeldingen. Schrijf u direct in voor de training via onderstaand formulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Name*

Bent u geïnteresseerd in een workshop? Kijk dan hier welke actieve workshops beschikbaar zijn.