Steeds vaker verloopt het proces van bestellen, verzenden en opslaan van informatie volledig digitaal. Ook op het gebied van communicatie beweegt alles richting digitale samenwerking. Hierdoor verwachten uw klanten ook van u als logistiek dienstverlener een digitaliseringsslag. Een koppeling om 24/7 inzicht te hebben in laatste status van orders zijn steeds vaker eerder regel dan uitzondering. Heeft u dit niet? Dan stappen ze over naar uw concurrent.

Wilt u weten hoe u met dezelfde bezetting meer werk kunt verzetten? Hoe u handmatige acties terugbrengt en kostenefficiënter kunt opereren? Of wilt u moeiteloos inspelen op de wensen van uw klanten en laten zien wat u kunt qua automatisering?

In 30 minuten laat Wouter Toonen zien hoe EDI uw processen kan vereenvoudigen en de communicatie verregaand kan automatiseren, van order tot factuur. Aan de hand van drie praktijkcases wordt gedemonstreerd hoe EDI niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uzelf als logistiek dienstverlener in uw voordeel kan werken.

Tijdens dit webinar leert u in 30 minuten hoe u:

  • De kwaliteit van uw processen kunt verhogen, zoals planning en voorraadbeheer;
  • Uw klanten meer inzicht geeft in uw processen;
  • Snel en makkelijk de aankondigingen van zendingen, verzend- en orderbevestigingen en eventuele aanpassingen op de bestelling kunt ontvangen;
  • Schadeberichten, bestelling bevestigingen, en inventarisrapporten kunt versturen.

Bekijk het webinar:

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.