Vorig jaar opende Kloosterboer in Lelystad de deuren van haar gloednieuwe volautomatische hoogbouwvrieshuis. Een doorbraak op het gebied van technologie en duurzaamheid. De logistiek dienstverlener zit echter niet stil. Ook vandaag de dag voeren ze continu kleine en grote verbeteringen door om slimmer en efficiënter het logistieke proces te stroomlijnen. Een WMS die dit alles kan ondersteunen, is daarbij een van de speerpunten. Gezien de prettige samenwerking met Boltrics eerder dat jaar op de Maasvlakte, koos Kloosterboer ook voor hun vestiging in Lelystad voor Boltrics’ WMS.

Ondertussen wordt het WMS van Boltrics op de Maasvlakte, in Lelystad en Zweden gebruikt. Begin mei is ook de implementatie van het nieuwe WMS gestart in haar Franse site in Arras.

Over Kloosterboer

Ruim 4.700.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in West-Europa. Met ruim negenhonderd medewerkers, negen locaties in Nederland en zes in het buitenland, 95 jaar ervaring en een internationaal netwerk is Kloosterboer in staat om alle logistieke vraagstukken te beantwoorden.