Het coronavirus heeft de wereld in zeer korte tijd flink op z’n kop gezet. Vanaf het moment dat we voor het eerst hoorden van het coronavirus heeft het slechts een aantal weken geduurd totdat de straten leeg bleven, de economie op slot zat en iedereen zoveel mogelijk thuis moest blijven. De boodschap van Rutte was duidelijk: ‘alleen samen krijgen we corona onder controle’. Nu, een aantal maanden later, is Nederland van het slot. Onder strenge regels zijn scholen weer open, mogen we weer een terrasje pakken en kunnen we af en toe weer naar werk. Samen kijken we naar wat er wel kan. Hoe gaat Boltrics hiermee om? En wat mag u verwachten van onze dienstverlening nu de maatregelen worden versoepeld?

Omschakelen naar remote werken

In de eerste fase van de intelligente lockdown, is iedereen streng geadviseerd thuis te werken. Bij Boltrics zijn wij hier meteen in meegegaan: medewerkers werkten vanuit huis, meetings vonden plaats via Teams en ook implementaties werden remote voltooid. ‘Remote’, nu al een kanshebber op de titel ‘het woord van 2020’. In deze voorgaande periode vond namelijk alles remote plaats, met succes. Zo kon u nog steeds terecht voor ondersteuning van onze supportafdeling en hebben de updates niet stilgelegen.

Bezoek weer mogelijk

Vanaf 1 juni is een groot aantal landelijke maatregelen versoepeld. Net zoals in de vorige fase wordt er geadviseerd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Bij Boltrics blijven we dat de aankomende periode ook zoveel mogelijk doen. Remote werken zal dus nog steeds een belangrijke factor zijn in onze werkwijze.

Vanaf 1 juni is het wel weer mogelijk om bij u op locatie te komen indien dat noodzakelijk of zeer wenselijk is voor het werk. Dit zal altijd in overleg gaan met de consultant. Daarnaast gaat ons kantoor weer beperkt open voor externe bezoekers. Om de gezondheid van u en onze medewerkers te kunnen garanderen en om te voldoen aan de richtlijnen vanuit het RIVM, wordt er bij een bezoek aan ons kantoor gevraagd rekening te houden met een aantal maatregelen.

  • Geef op tijd uw bezoek aan bij de consultant. Er geldt een maximum van twee bezoekers. Maak dus op tijd een afspraak met de consultant, zodat uw bezoekmoment gereserveerd kan worden;
  • Bij de entree staat een zuil waar u uw handen kunt desinfecteren
  • Op de vloer staat de looproute aangegeven met pijlen
  • Haal uw eigen koffie. Misschien niet zo gastvrij, maar uw gezondheid gaat voor
  • Luister naar de adviezen van onze collega’s
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand

Meer weten over onze dienstverlening?

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit bericht? Of wilt u weten hoe wij met bepaalde situaties omgaan naar aanleiding van de versoepelingen in de maatregelen? Mail dan naar info@boltrics.nl. We helpen u graag verder.