Gartner voorspelt dat we over 20 jaar al babbelend door het warehouse orders wegwerken. Stap voor stap wordt de interactie met machines en scanners vervangen door “voice-enabled” technologie. Papieren lijstjes en 2x op “volgende” drukken behoort daarmee tot de verleden tijd.

Past voice binnen uw operatie? En wat zijn de voordelen? Bekijk dan ons webinar en ontdek het zelf.

Tijdens dit webinar delen we, samen met onze partner Honeywell, hoe u met behulp van voice technologie uw inspanningen in het warehouse kunt reduceren en tegelijkertijd de verwerktijd én veiligheid kunt verhogen.

Tijdens het webinar behandelen we hoe u:

  • De inspanningen in uw warehouse vereenvoudigd met voice technologie
  • De trainingstijd van uw orderpickers tot wel 50% kunt reduceren
  • Het aantal fouten kunt terugbrengen met 25%

Bekijk het webinar

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de “unsubscribe link”. Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op “Update mijn profiel” te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.