Het coronavirus raakt ons allemaal, ook in uw dagelijkse werkzaamheden. We begrijpen dat we een belangrijke leverancier zijn in de continuïteit van uw dienstverlening. Op deze pagina lichten we graag toe welke maatregelen wij nemen om ervoor te zorgen dat u op onze dienstverlening kunt blijven vertrouwen. Daarbij staat de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop.

Zoveel mogelijke remote support

In opvolging van de richtlijnen van het RIVM hebben we onze collega’s gevraagd waar mogelijk vanuit huis te werken. Dagelijks is er een beperkte bezetting op kantoor en worden de telefoonlijnen doorgeschakeld, zodat wij u indien nodig ook telefonisch te woord kunnen staan. Advies is om uw vragen zoveel mogelijk te mailen, zodat de telefoonlijnen openblijven voor escalaties. De collega’s op kantoor worden via Microsoft Teams ondersteund door de collega’s die vanuit huis werken. Onze projectmanagers en consultants zetten hun werkzaamheden voort, indien mogelijk remote.

Heeft u een support vraag?

Dien zoals u gewend bent uw supportmelding in via de online portal. Heeft u een vraag die u telefonisch wilt verifiëren? Zoals aangegeven zijn er dagelijks collega’s aanwezig op kantoor om u telefonisch te woord te staan. Zijn zij telefonisch in gesprek? Dan wordt de telefoon automatisch doorgeschakeld naar een van onze collega’s die u vanuit huis ondersteunen. Dit is een belactie waarbij het systeem net zo lang belt totdat u een van onze medewerkers aan de lijn krijgt.

We wensen u kracht toe in deze bijzondere periode en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we hier samen goed door komen.

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit bericht? Stuur dan een e-mail naar info@boltrics.nl. We helpen u graag verder.