Spelletjes downloaden uit de App Store, of de populairste apps instaleren uit de Play Store. We doen het allemaal. Maar ook de IT-afdeling van uw bedrijf heeft een toenemende vraag naar (kant-en-klare) zakelijke applicaties. Daarom heeft Microsoft sinds kort de AppSource; dé ‘destination for business apps’. En goed nieuws: ook 3PL Dynamics is hier te vinden!

De bron van AppSource

Appsource is een online marktplaats speciaal voor webapplicaties, te gebruiken met bijvoorbeeld Microsoft Dynamcis en Business Central. Het in 2016 gelanceerde platform helpt zakelijke gebruikers met het vinden van SaaS applicaties en brengt een gecontroleerde en gecentraliseerde plek voor extra modules die functionaliteiten van de standaard kunnen uitbreiden. Gebruikers vinden hier applicaties die integreren met andere producten of een branche specifieke oplossing.

Zo is onze branche specifieke oplossing sinds kort ook te vinden op AppSource. Waar 365 for Transportation al langer beschikbaar is op het nieuwe Microsoft platform, is nu ook onze 3PL Dynamics verkrijgbaar.

3PL Dynamics gaat verder waar TMS of WMS stopt

3PL Dynamics is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, aangevuld met oplossingen die specifiek voor logistiek dienstverleners zijn ontwikkeld. De software automatiseert de logistieke processen in uw magazijn en onderweg, waardoor deze efficiënt en foutloos verlopen. Met een minimum aan administratieve handelingen en goederenbewegingen. Kostenverlagend en kwaliteit verhogend, dat is de eerste winst.