Als gebruiker van 3PL Dynamics heeft u een breed scala aan functionaliteiten tot uw beschikking. En veel van deze functionaliteiten vergemakkelijken uw dagelijkse werkzaamheden. Tegelijkertijd beseffen wij dat u niet in één dag uw volledige systeem beheerst. Dit gaat gepaard met tijd en regelmatig oefenen. Daarom bieden wij naast onze halfjaarlijkse trainingen nu workshops op aanvraag aan.

Het verschil tussen trainingen en workshops

U bent al bekend met de opzet van onze huidige halfjaarlijkse trainingen. Deze duren één dagdeel en de inhoud ervan beslaat in veel gevallen een branche en de vertaling hiervan naar onze oplossing. Denk aan warehousing, transport, air- en ocean freight of financiële thema’s. Omdat deze trainingen een brede insteek hebben, leert u hier globale vaardigheden om u verder op weg te helpen in uw vak. En omdat dit totale trainingsaanbod tezamen een algemeen beeld geeft van 3PL Dynamics, bieden we deze regelmatig aan.

U kunt zich ook weer inschrijven voor de trainingen in april
De inschrijvingen voor de volgende trainingsronde zijn ook weer geopend. Schrijf u nu in voor klassikale sessies, waar wij u meenemen in uw vakgebied en oplossing.

Naast de periodieke klassikale trainingen kunt u nu ook workshops volgen. Deze organiseren wij op aanvraag en zodoende gaan ze in op een specifieker deel dan de klassikale trainingen. U bepaalt dus zelf het kennisgebied en bijhorende leerdoel en wij richten een workshop in. De workshop begint met een inleiding over de basisprincipes en -processen van het betreffende kennisgebied. Vervolgens gaat u in groepsverband onder begeleiding van een consultant aan de slag in uw eigen systeem met uw individuele leerdoel. De consultant ondersteunt met praktische tips en handvatten. Zo keert elke cursist huiswaarts met een werkende oplossing of een helder beeld van de mogelijkheden.

Ervaar meer voordelen met meer deelnemers

De opzet van workshops sluit volledig aan op de peloton-gedachte van Boltrics. Als één klant met een onderwerp komt voor een trainingsonderwerp, kunnen anderen hierbij aansluiten. Zo kunt u tijdens een goed gevulde sessie profiteren van de kennis van onze consultants én uw concullega’s die hoogstwaarschijnlijk dezelfde praktijkervaring als u hebben. Hierbij geldt wel dat degene die het eerst komt, het eerst maalt. Om de gewenste kwaliteit en aandacht te waarborgen, is namelijk een maximumaantal van zes deelnemers van toepassing. Maar u bent als initiator natuurlijk altijd de eerste. Bovendien geldt: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de workshop per persoon.

Aan wat voor een onderwerpen kunt u denken?

Zoals aangegeven zijn de workshops specifieker ingericht dan de klassikale trainingen. Deze kunnen dus bijvoorbeeld over één enkele module gaan of één financieel proces. U bepaalt uw leerdoel, wij vertalen dit naar een workshop. Inspiratie nodig? Mogelijk helpen de onderstaande onderwerpen u hiermee:

  • WMS- en TMS Contracten;
  • Statussjablonen, -functies en -steps;
  • Magazijnstrategieën;
  • Scanschermen en probleemanalyse;
  • Cycle Counting;
  • Vaste activa;
  • Inkoopfacturen goedkeuren.

Waar wilt u beter in worden?

Heeft u een specifiek onderwerp dat u zich eigen wilt maken? Weet u welke vaardigheid uw dagen enorm zullen vergemakkelijken? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u nadenken over een juiste workshop. Houd daarnaast onze kennispagina in de gaten, waar nieuwe workshops op verschijnen.