Cliché maar waar: de ontwikkelingen in technologie volgen elkaar razendsnel op. Een paar jaar geleden leek machine learning en artificial intelligence misschien nog een ver van uw bed show. Maar ondertussen is het in alle (kleine) dingen die u doet al terug te vinden en kijkt u er bijvoorbeeld niet meer van op als uw mailbox wordt gefilterd op “prioriteit” en “overig”. Maar ook welke berichten u ziet op LinkedIn, de zoekresultaten in Google en de beste route naar uw werk. Hetzelfde gebeurt binnen nu en een paar maanden ook in uw warehouse en trucks. Waar kunnen welke goederen het beste opgeslagen worden? Wat is de beste manier om een pallet te stapelen? En wat is de meest efficiënte route in uw warehouse en op de weg? Zonder tussenkomst van mens berekent het systeem dankzij intelligente algoritmes de optimale situatie.

Mits u beschikt over een systeem dat daar natuurlijk mee over weg kan. En daar komt “altijd up-to-date” om de hoek kijken. Want zonder updates is software binnen mum van tijd hopeloos verouderd.

Daarom vinden we het bij Boltrics ook zo belangrijk om al onze klanten te updaten naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics. Want doordat ons platform gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365 Business Central is continue ontwikkeling gegarandeerd. Als Boltrics brengen we deze nieuwe technologie continu naar onze klanten. Denk aan business analytics, maar ook artificial intelligence, machine learning en IoT. Door deze technologie gaan we van een smart warehouse, ofwel controle en beheersing, naar een intelligent warehouse waarbij de meest efficiënte pickroutes en benodigd aantal resources niet reactief maar proactief voorgesteld worden.

Meer dan 100 klanten maken al gebruik van Business Central

Mogelijkheden die binnen handbereik liggen met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics; Business Central. In maart zijn we gestart met de eerste voorbereidingen en ondertussen maken meer dan 100 klanten hier al gebruik van. Waar staan we nu? Leun rustig achterover, want we hebben het voor u samengebracht in een filmpje.