Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van groei. Ons klantenbestand groeide, de oplossing groeide in het aantal functionaliteiten én automatisch groeide hierdoor uw behoefte naar extra ondersteuning. Hierom nam Boltrics in het afgelopen kwartaal veel nieuwe collega’s aan. Zo kunnen wij u optimaal blijven ondersteunen terwijl we onze groeidoelstellingen nastreven. Wij stellen u graag voor aan onze nieuwste aanwinsten!

Mellany en Johan strijden tegen Mark (vooraan) en Harm tijdens een potje tafelvoetbal, terwijl Tjerk zich ontfermt over een puzzel.

HRM voor optimalisatie van de personele zaken

Ten eerste stellen wij u graag voor aan Mellany, want de uitbreiding van onze groep collega’s is grotendeels te danken aan haar. Als HR medewerker is Mellany sinds mei verantwoordelijk voor werving en selectie, het professionaliseren van personeelszaken en het opzetten van onboarding-programma’s voor de nieuwe medewerkers. Mellany krijgt er veel energie van als haar werkzaamheden een direct positief effect hebben op de werkzaamheden van een ander: “Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt op het werk en in zijn of haar kracht gezet wordt. Alleen zo kunnen we met zijn allen voor het beste resultaat gaan”.

Flink wat extra mankracht op support

Doordat collega’s snel stappen kunnen maken binnen Boltrics, is nieuwe aanwas voor onze supportafdeling altijd welkom. U heeft de drie nieuwe heren mogelijk al eens aan de lijn gehad: Tjerk (niet te verwarren met onze salesman), Mark en Harm. Zij hebben de nieuwe onboarding-lijst van HRM al volledig afgevinkt en zo in een rap tempo kennis opgedaan om u te helpen met al uw vragen.  

Sinds 1 augustus werkt Tjerk bij Boltrics en voelt zich al direct op zijn plaats: “In de eerste contacten met Mellany werd mij gauw duidelijk dat ik bij Boltrics te maken zou krijgen met een gevarieerde groep collega’s die allemaal gedreven werken voor hetzelfde doel. Bovendien deelt iedereen dezelfde filosofie en opvattingen over de werkwijze; er heerst dus echt een duidelijke cultuur en deze sprak mij enorm aan.”

Logistieke software stroomlijnt werkstromen, dit begrijpt Mark maar al te goed: “In vorige logistieke functies merkte ik dat processen in de praktijk vaak stroef liepen. Dit besef gecombineerd met mijn interesse in software, bracht mij tot de conclusie dat ik logistieke processen met software wilde optimaliseren. Zo help ik degenen die in dezelfde situatie verkeren als ik in het magazijn deed.”

Harm heeft hiervoor al bij softwareleveranciers gewerkt, alleen miste daar de directe vertaling naar de logistiek: “Het mooie aan werken bij Boltrics is dat er gedacht wordt vanuit de problematiek van de klant. Door mijn eerste periode op support leerde ik 3PL Dynamics erg snel kennen en mede vanwege mijn werkervaring ga ik per oktober aan de slag als consultant”.

Investeren in de toekomst

Tenslotte stellen wij u graag voor aan onze twee nieuwste collega’s. De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat sommige studenten mogen proeven van het werkleven in de vorm van een stage. Zo ook Morten, student Applicatie- en media ontwikkelaar aan de Technova in Ede. Na een succesvolle stageperiode bij Boltrics van zijn broer was ook Morten uiteraard van harte welkom om zijn kennis en vaardigheden met Boltrics te delen. “In mijn eerste weken bij Boltrics heb ik me verdiept in Azure Functions, iets wat op mijn opleiding niet wordt aangeboden. Het is erg gaaf dat ik nu al zulke nieuwe dingen leer.” Waar Morten momenteel de jongste collega is, brengt onze nieuwste (sinds 16 september) Johan een stuk meer ervaring mee. Als projectmanager zal Johan projecten binnen Nederland stroomlijnen. Hierdoor ontstaat er binnen het projectteam meer ruimte om buitenlandse projecten aan te sturen, om zo ook Boltrics toekomst te waarborgen. “Ik was op zoek naar een uitdagende projectmanagementbaan in de buurt en zodoende kwam Boltrics op mijn pad. Er was direct een klik en daardoor waren we het er gauw over eens dat ik hier aan de slag zou gaan. Ik kijk uit naar mijn tijd hier, waarbij het natuurlijk helemaal mooi is dat ik direct mee kan met het bedrijfsuitje naar de Ardennen!”

Met Boltrics naar de Ardennen

Alle nieuwe collega’s vallen direct met hun neus in de boter. Of misschien wel in de modder. Want op vrijdag 27 en zaterdag 28 september gaan we met ruim 30 collega’s een actief en sportief weekend tegemoet in de Ardennen. De ideale manier om elkaar beter te leren kennen en gewoon om een leuke tijd te hebben. Kent u iemand die hier de volgende keer bij moet zijn? Raad diegene dan aan eens op onze vacaturepagina te kijken. Wij kunnen altijd nieuwe collega’s gebruiken om u beter van dienst te zijn!