In juni vorig jaar raakte een intelligente cyber-aanval ‘s werelds grootste containerconglomeraat Maersk. Met de enorm gemene malware genaamd “NotPetya” wisten Russische hackers het gehele softwaresysteem van de Deense partij plat te leggen. Als reden waarom deze aanval zo ‘succesvol’ was, kan de veiligheid van het systeem genoemd worden. Niet geüpdatet en veel wachtwoorden lokaal opgeslagen. Eén van de redenen waarom Boltrics streeft naar alle klanten altijd up-to-date te houden. En ook de reden waarom we dus blij zijn dat maar liefst 95% al zo ver is!

De belofte: altijd up-to-date

Eén van onze vijf beloftes luidt als volgt: Altijd up-to-date. De hoofdreden is omdat we willen dat onze klanten gebruik kunnen maken van de laatste (logistieke) functionaliteiten. Digitale innovaties binnen de logistieke sector gaan razendsnel en voordat u het weet is uw software-oplossing gedateerd. Zonde natuurlijk om dit na een paar jaar volledig te vervangen. Daarom zorgen we met deze belofte ervoor dat onze oplossing voor al onze klanten toekomstbestendig is. Functionaliteiten die we sinds de vorige release beschikbaar stelden, zijn bijvoorbeeld:

Up-to-date software is veilig

Naast het feit dat up-to-date software u toegang geeft tot de nieuwste features, vergroot het ook uw veiligheid. Verouderde software, of legacy software, is een zeer interessant doelwit voor hackers. U wilt een zojuist genoemd Maersk-scenario voorkomen, waarbij het gros van het personeel op de stoep stond, niet wetend of ze überhaupt ooit nog konden werken voor dezelfde werkgever.

Ruim 95% van onze klanten is up-to-date

Om de bovenstaande – en nog meer – redenen zijn wij dus blij te vermelden dat maar liefst 95% van onze klanten over is naar de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV. Zo kunnen zij blijven voldoen aan de toenemende klantwensen, zijn ze veilig voor hackers en blijven ze genieten van support. Ervaart u de voordelen van de nieuwste Microsoft Dynamics NAV al?