Onze software oplossingen voor logistiek dienstverleners (3PL Dynamics & Nekovri Dynamics) zijn gebaseerd op Dynamics NAV. Gebruikers van de oplossing werken altijd op de laatste versie van Dynamics NAV. Zo heeft u altijd de beschikking over de nieuwste functionaliteit die Microsoft biedt. Wat is er nieuw in NAV 2016?

De nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV (NAV 2016) biedt ongekend veel nieuwe mogelijkheden, vooral op het gebied van mobiel werken en inzicht in de bedrijfsvoering. Bovendien biedt NAV 2016 een volledige integratie met Microsoft Azure, Dynamics CRM en Office 365.

dynamics-nav-2016

Een overzicht van de nieuwe mogelijkheden in NAV 2016:

Universele app

De nieuwe universele app maakt NAV 2016 beschikbaar op alle (mobiele) devices (laptops, tablets en smartphones), en werkt overal hetzelfde. De app is beschikbaar voor Windows, Android én iOS. Zo heeft u altijd toegang tot uw WMS/TMS (orders, voorraad, planning).

Integratie Office 365

De integratie met Microsoft Office (en Office 365) is nog verder doorgevoerd: zo kun je vanuit Office nu direct Dynamics NAV starten.

Integratie CRM Online

De integratie met CRM Online is verder verbeterd: je kunt nu vanuit NAV direct naar CRM, en andersom.

Workflow

In NAV 2016 kunnen workflows worden ingesteld, waarmee op basis van bepaalde condities, andere acties worden getriggerd, bijvoorbeeld met email of andere berichten. Daarmee automatiseer je bedrijfsprocessen en worden fouten voorkomen.

Document management

In NAV 2016 zijn de mogelijkheden voor het digitaliseren van inkomende documenten sterk verbeterd, Het is mogelijk om documenten te scannen, op te slaan (gekoppeld aan een entiteit in NAV) en terug te vinden. Met optical character recognition (OCR) kunnen bijvoorbeeld getekende vrachtbrieven worden gekoppeld aan de juiste uitslag, of inkoopfacturen automatisch worden omgezet in een inkoopfactuur in NAV.

Web client

De web client is op meer dan 60 punten verbeterd, zoals op snelheid en gebruiksgemak. Dat maakt de web client steeds meer een volwaardig alternatief voor de Windows client. Lees meer over de Windows, web, tablet en phone client.

Boekingsvoorbeeld finance

In NAV 2016 is het mogelijk om een voorbeeld van een boeking te bekijken, zonder de factuur al definitief te boeken. Dat voorkomt fouten, omdat je nog aanpassingen kan doen voordat je definitief een factuur maakt.

Microsoft Power BI

NAV 2016 heeft nu een volledig nieuwe koppeling met Microsoft Power BI. Zo heeft u, in Power BI, direct inzicht in Dynamics voor inzicht in uw bedrijfsresultaten.

Wisselkoersen

Wisselkoersen kunnen automatisch in Dynamics worden ingelezen, zodat u altijd met de meest recente wisselkoers werkt.