Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan uw dienstverlening. Een EDI-verbinding met het systeem van uw klant is bijna een vereiste en via een app wenst uw klant realtime inzicht in de laatste stand van zaken. Maak het verschil tussen succes en overleven met een up-to-date softwareoplossing.

Onze softwareoplossingen voor logistiek dienstverleners (3PL Dynamics & Nekovri Dynamics) zijn gebaseerd op Dynamics NAV. Gebruikers van de oplossing werken altijd op de laatste versie van Dynamics NAV. Zo heeft u altijd de beschikking over de nieuwste functionaliteit die Microsoft biedt. Wat is er nieuw in NAV 2017?

NAV 2017

Een overzicht van de nieuwe mogelijkheden in NAV 2017:

Cloud first
Alles gaat naar de cloud of werkt samen met de cloud. In NAV 2017 is samenwerken in – en met de cloud enorm verbeterd. Onder andere door de aanmeldopties met Azure cloud, data uitwisseling via Azure cloud en hybride installaties (gedeeltelijk cloud en gedeeltelijk lokaal).

Integratie Office 365
Dynamics NAV 2017 is niet meer los te zien van Microsoft Office. De nieuwste versie verbindt deze twee werelden naadloos met elkaar. Productiviteit en Business Apps worden één.

Microsoft Power BI
Power BI is volledig integraal beschikbaar binnen NAV 2017. Zo maakt u met een enkele muisklik uw KPI set inzichtelijk.

Optimalisatie CRM & Finance
De gebruikservaring van verschillende modules (waaronder CRM en Finance) is in NAV 2017 aanzienlijk verbeterd. Verder kent NAV 2017 ook nieuwe mogelijkheden. Zo is het mogelijk om afbeeldingen te tonen in NAV. Een productlijst wordt op deze manier vele malen aantrekkelijker.

Gebruiksvriendelijkheid NAV-platform
Het NAV-platform is sterk verbeterd. Op technisch vlak en wat betreft de gebruiksvriendelijkheid op desktop, tablet en smartphone door middel van de verschillende Apps.

Web-user interface
Met de web-user interface (zonder installatie) kunnen uw medewerkers én uw klanten werken met uw data via desktop, tablet en smartphone. Technologisch grote stappen vooruit!

Verbeterde versie van de Universal App
Met de release van NAV 2017 heeft Boltrics wijzigingen doorgevoerd. Maak foto’s met de App – via smartphone en tablet – en koppel deze direct aan in- en uitslagen. Lees meer over de App >>