Ede, 8 mei 2017 – De complete softwareoplossing van Boltrics voor logistiek dienstverleners is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. Daarmee erkent Microsoft dat de brancheoplossing voldoet aan Microsofts hoogste standaard voor partnerontwikkelde software. Door succesvol aan alle certificeringsvereisten te voldoen, mag Boltrics het onderscheidende Certified for Microsoft Dynamics-logo dragen.

Door succesvol de VeriTest-softwareoplossingstest af te leggen toont Boltrics aan over ontwikkelingskwaliteit en compatibiliteit te beschikken met de Microsoft Dynamics-producten. Daarnaast is het voor certificering een vereiste dat diverse klanten succesvol gebruikmaken van de gecertificeerde oplossing en bereid zijn het aan te bevelen.

Certified for Microsoft Dynamics (CfMD) helpt klanten Microsoft Dynamics-oplossingen te identificeren die zijn getest op compatibiliteit, voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en succesvol worden gebruikt door bestaande klanten. De certificering is een belangrijke stap om de lat hoger te leggen van door partnerontwikkelde softwareoplossingen voor bedrijfsspecifieke zakelijke toepassingen.

Doordat zowel de softwareoplossing als de partner voldoet aan Microsofts hoogste normen, verzekert Microsoft klanten dat de gecertificeerde oplossing werkt met de laatste innovaties in Microsoft Dynamics. Microsoft feliciteert Boltrics met het behalen van de Certified for Microsoft Dynamics-status voor 3PL- en Nekovri Dynamics door hun succes en inzet te tonen in het leveren van een toonaangevende Microsoft Dynamics-oplossing.

“Boltrics is altijd toegewijd aan software excellence. Het behalen van het Certified for Microsoft Dynamics-certificaat is een weerspiegeling van die inzet en commitment,” aldus Jan Bolks, oprichter en directeur van Boltrics.