Boltrics heeft onlangs haar business app, 365 for Transportation, op Microsoft AppSource, een online cloud marktplaats met oplossingen voor het bedrijfsleven.

Met de introductie van 365 for Transportation bewijst Boltrics dat moderne technologie niet duur hoeft te zijn. Want met de opkomst van nieuwe cloudtechnologie en innovaties kunnen kleine, groeiende transportbedrijven over dezelfde mogelijkheden en voordelen beschikken als een wereldwijd bedrijf – zonder de daaraan verbonden kosten en investeringen.

De business app, gebaseerd op het krachtige Dynamics 365 Business Central-platform van Microsoft, is specifiek ontworpen en geoptimaliseerd voor de kleine, opkomende transportonderneming die hun transport- en financiële administratie willen verbeteren om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van vandaag de dag.

Met 365 for Transportation kunnen logistieke eigenaren eenvoudig orders aanmaken, ritten samenstellen en facturen genereren vanuit één systeem. Ze kunnen daarnaast inzicht krijgen in de beschikbaarheid van hun resources en de voortgang van nog te plannen orders volgen om snel actie te ondernemen. Met als resultaat dat transportkosten verlaagd kunnen worden, zendingen volgens planning worden afgeleverd en de kwaliteit continu bewaakt kan worden. En dat allemaal met een minimum aan administratieve handelingen.

Jan-Cornell van Ekris, Commercial Director, Boltrics: “Met meer dan 10 jaar ervaring in logistiek, begrijpen we als geen ander de uitdagingen van logistieke bedrijven en de groeiende behoefte en het belang van goed geoliede processen en informatiestromen. Niet alleen is hun bedrijf afhankelijk van hun IT-oplossing, maar ook van die van hun klanten. Het merendeel van de beschikbare TMS-oplossingen is echter gericht op de behoeften en processen van grotere logistieke bedrijven, die echter niet voldoen aan de behoeften van de kleinere transportonderneming. Of dat nu is omdat deze te complex zijn in gebruik of een grote investering vereisen. Daarom hebben we een toekomstbestendige branchestandaard ontwikkeld, gebaseerd op de kracht van het Microsoft Dynamics 365-platform. ”

Kirsten Edmondson Wolfe, Senior Director, AppSource Product Marketing, Microsoft Corp.: “We zijn verheugd Boltrics te verwelkomen op Microsoft AppSource. Met deze toevoeging krijgen onze klanten toegang tot de beste oplossingen die beschikbaar zijn in ons uitgebreide partnerecosysteem. Microsoft AppSource biedt partneroplossingen zoals 365 voor Transportation van Boltrics om klanten te helpen sneller aan hun behoeften te voldoen.”

Vraag een gratis proefversie aan via AppSource.