Steeds kortere leveringstermijnen, toenemende eisen rondom productveiligheid en een aanhoudend tekort aan arbeidskrachten. Een kleine greep uit de uitdagingen waarmee u momenteel als logistiek dienstverlener mee wordt geconfronteerd. En dan hebben we het nog niet eens over de vergaande wensen van klanten.

Hoe kunt u aan alle verwachtingen voldoen zónder uw collega’s daarvoor met extra werk te hoeven belasten? En wat zijn de slimme trucjes om meer grip te krijgen op uw processen?

Tijdens een on demand webinar delen we hoe u de productiviteitsproblemen in het logistieke proces kunt aanpakken. Van de vooraanmelding van goederen tot de facturatie. Daarnaast tonen we de nieuwste productontwikkelingen binnen onze WMS-oplossing waarmee u de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

Tijdens dit webinar leert u hoe u:

  • Files voorkomt voor uw docks
  • Orders gedurende het gehele proces kunt volgen
  • De bewegingen in uw warehouse kunt optimaliseren
  • De klantervaring kunt optimaliseren met behulp van data
  • En gemakkelijk inzicht krijgt in de verdiensten per klant

Bekijk het webinar

Vul het formulier in en bekijk het webinar.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.