H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. heeft gekozen voor de softwareoplossing Nekovri Dynamics van Boltrics voor de ondersteuning van haar warehouse activiteiten. De Vries verwerkt vers en bevroren pluimveevlees. Op dit moment bouwt De Vries een nieuw warehouse waar, behalve de eigen voorraad, ook voorraad voor derden zal worden beheerd.

Met Nekovri Dynamics worden de warehouse activiteiten volledig ondersteund, zoals voorraadbeheer, locatiebeheer en in- en uitslag. Het gebruik van RF-scanners wordt ingevoerd om de activiteiten in het warehouse te ondersteunen. Daarnaast zal een volautomatische weegbrugintegratie worden geïmplementeerd.

Herman de Vries, directeur De Vries; “Doordat we een nieuwe warehouse bouwen en omdat we voorraad voor derden gaan beheren, hadden we nieuwe warehouse software nodig. Wij hebben voor Nekovri Dynamics gekozen omdat deze standaard oplossing speciaal is ontwikkeld voor logistieke bedrijven in de koel/vries branche, zoals wij. Omdat Nekovri Dynamics door Boltrics altijd op de laatste versie wordt gehouden, zijn wij altijd up-to-date, en klaar voor de toekomst!”

Over H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V.

H. de Vries Pluimveeverwerkende Industrie B.V. is opgericht in 1992. Het bedrijf, gevestigd in Nijkerk, verwerkt wekelijks 150 ton verse en ingevroren pluimvee-vlees voor Nederland, Belgie, Duitsland, het Groot-Brittannië en Ierland. H. de Vries is IKB- (Nederland), BRC- (Britse supermarkten) en QS- (Duitse Supermarkten) gecertificeerd.