Boltrics heeft een opdracht gekregen voor de levering van Nekovri Dynamics aan HK Logistics. Samen met haar zusterbedrijf Kloostrans regelt HK Logistics alle voorkomende logistieke werkzaamheden (ongeconditioneerd of geconditioneerd) welke voortkomen uit een productieproces. Hierbij kan geacht worden aan: opslag van grondstoffen of gereed product, invriezen, opdooien, orderpicking, douaneformaliteiten, colliverlading, distributie, transport, import, export etc. Op deze manier kunnen de klanten zich richten op hun corebusiness.

Robert-Jan van ’t Klooster over zijn keuze: “Klanten op een hoog serviceniveau bedienen, dat is de stelregel van HK Logistics. Wij zijn van mening dat Nekovri Dynamics hieraan een grote bijdrage levert. De software combineert een standaardpakket met branchespecifieke eisen voor de koel- vriesbranche. Hierdoor ontstaat een efficiëntere bedrijfsvoering en kunnen we onze klanten een betere service bieden.”