Groenvries B.V. heeft gekozen voor de softwareoplossing Nekovri Dynamics van Boltrics voor de ondersteuning van haar logistieke bedrijfsproces.

Marcel Kok van Groenvries B.V.; Wij hebben voor Nekovri Dynamics gekozen omdat het geboden pakket ontwikkeld is voor én door koel- en vrieshuizen zoals wij. Met de nieuwe software kunnen we in de toekomst efficiënter en overzichtelijker werken en een nog betere kwaliteit garanderen waar wij, als IFS logistics gecertificeerde organisatie, voor staan.“

Groenvries maakt tot op heden gebruik van verschillende systemen voor warehousing, order invoer, urenregistratie en financiële administratie. Daarnaast is er nog een aparte terminal met SAP voor één van haar opdrachtgevers. Met Nekovri Dynamics worden al die functionaliteiten ondergebracht in één systeem, wat een forse efficiëntieverbetering zal betekenen voor de werkzaamheden. Groenvries is met Nekovri Dynamics voorbereid op toekomstige groei.

Over Groenvries / De Groene Agri

Groenvries BV is logistiek dienstverlener voor klanten in voedingsmiddelen (kaas en boter). De Groene Agri BV is verantwoordelijk voor de (gekoelde) op- en overslag van  land- en tuinbouwproducten. Het bedrijf is gevestigd in Rutten (Flevopolder).
Groenvries verzorgt voor haar klanten de (gekoelde) opslag, maar ook aanvullende diensten zoals ompakken, orderpicking en verlading voor export wereldwijd.